Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Anygraaf toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhaisaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2015!

Anygraaf on lahjoittanut joulutervehdyksiin varatut rahat tänä vuonna Invalidiliitolle. Lahjoituksella Anygraaf haluaa tukea Invalidiliittoa heidän tärkeässä työssään auttaa ja tukea fyysisesti vammaisten ihmisten elämää koko heidän elinkaarensa ajan

Lahjoituksen myötä Anygraaf toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleenrauhaisaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2015!

Anygraafin joululahjoituskohde 2014 on Invalidiliitto.

Invalidiliitto on fyysisesti vammaisten ihmisten valtakunnallinen vaikuttamisen ja palvelutoiminnan monialajärjestö. Invalidiliitto tekee työtä yhteiskunnassa niin, että toimiva arki mahdollistaa fyysisesti vammaiselle ihmiselle itsenäisen ja hyvän elämän. Invalidiliiton perusarvot ovat ihmisarvo, luotettavuus, rohkeus ja oikeudenmukaisuus.

Invalidiliitto on mukana kun elämä yllättää. Jokainen päivä on täynnä yllätyksiä. Jollekin se on uudelleen otettu ensiaskel. Toiselle vertaisensa löytäminen. Kolmannelle koiran auttava tassu. Jokaiselle se on apu, joka löytää perille. Invalidiliitto on mukana fyysisesti vammaisten suomalaisten elämässä koko heidän elinkaarensa ajan. Invalidiliitto tukee, kouluttaa ja jakaa tietoa monin eri tavoin.

www.invalidiliitto.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat