Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Anygraafin joululahjoituskohteet 2012

Anygraaf on lahjoittanut joulutervehdyksiin varatut rahat tänä vuonna kolmelle kotimaan kohteelle: Hyvä joulumieli -keräys vähävaraisille lapsiperheille, SOS-lapsikylät sekä Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry. Lahjoitusten myötä Anygraaf toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhaisaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2013!

Hyvä joulumieli -keräys vähävaraisille lapsiperheille kotimaassa

Marras-joulukuussa kuudettatoista kertaa järjestettävä Hyvä Joulumieli –keräys tuo taas ruokaa vähävaraisten lapsiperheiden joulupöytiin. Keräykseen lahjoitetuilla rahoilla hankitaan 70 euron arvoisia lahjakortteja, joilla vähävaraiset tai vaikeassa elämäntilanteessa olevat lapsiperheet voivat hankkia ruokatarvikkeita joulun alla. Keräyksen järjestävät Suomen Punainen Risti ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL).

http://www.punainenristi.fi/hyva-joulumieli

SOS-lapsikylät

SOS-Lapsikylä on vuodesta 1962 Suomessa toiminut lastensuojelun palveluita tarjoava yhdistys. Se on kansainvälisen, vuonna 1949 Itävallassa perustetun SOS Children’s Villages -lastensuojelujärjestön jäsen. SOS-Lapsikylä tuottaa monipuolisia perhehoidon palveluita. Sijoitusta tarvitseville lapsille SOS-Lapsikylä tarjoaa koteja ja perheitä. Tämän rinnalla SOS-Lapsikylä tukee yhä enenevässä määrin perheitä avohuollon keinoin.

SOS-lapsikylätoiminnan ytimenä ovat SOS-lapsikylissä olevat kodit, joissa lapsen on mahdollista kasvaa sijaisperheessä. Suomen SOS-lapsikylät sijaitsevat Kaarinassa, Espoossa, Vihannissa, Punkaharjulla ja Ylitorniolla. Nuorisokoti sijaitsee Jyväskylässä.

http://www.sos-lapsikyla.fi/Pages/default.aspx

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry on suomalainen kristillinen avustusjärjestö. Järjestö aloitti toimintansa 1960-luvulla ja sen perusti sosiaalineuvos Veikko Hursti. Laupeudentyö ry:n toimintaa johtaa nykyisin Veikon poika Heikki Hursti. Järjestö toimii jakamalla vaate- ja ruoka-avustuksia ympäri vuoden niitä tarvitseville sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia, joista näkyvimmiksi ovat muodostuneet vähävaraisille ja syrjäytyneille suunnatut perinteiset juhlat Köyhien Linnanjuhla Hakaniemen torilla itsenäisyyspäivänä sekä Joulujuhla Töölön kisahallissa jouluaattona.

http://www.hurstinapu.net/index.php


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat