Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

AnyReader – tehokas ja joustava ratkaisu mobiilijulkaisemiseen

Anygraafin AnyReader-järjestelmä mahdollistaa sähköisten julkaisujen tuottamisen ja jakelun tableteille ja älypuhelimille. AnyReader-kokonaisuus sisältää sekä selaimen tabletteja ja älypuhelimia varten että toimitus- , ilmoitus- ja jakelujärjestelmään integroidun sisällönhallintajärjestelmän.

Älykäs ja dynaaminen ulkoasu

AnyReader muodostaa lukulaitteilla digitaalisia julkaisuja, joiden dynaaminen ulkoasu perustuu Anygraafin Neo by Anygraaf-sisällönhallintajärjestelmässä hallittaviin materiaaleihin. Dynaaminen ulkoasu mukautuu koko ajan sopivaksi erikokoisille ja -muotoisille puhelin- ja tablettinäytöille. Tuloksena on yhtenäinen ja tunnistettava ulkoasu niin sanoma- ja aikakauslehdille kuin kirjoillekin kaikissa mobiili- ja tablettilaitteissa.

AnyReaderin älykäs ulkoasu, joka perustuu dynaamiseen ulkoasulogiikkaan, huolehtii aina tekstin ja kuvien optimaalisesta esitysmuodosta, ja takaa näin lukijalle helpon ja miellyttävän luku- ja selailukokemuksen. Sisällysluettelot, kuvagalleriat sekä juttuesittelyt mukautuvat lennossa laitteen käyttötapaan.

Täysin integroitu ja automaattinen julkaisu

Järjestelmä antaa julkaisijalle mahdollisuuden ajatella aivan uudella tavalla, kuinka sisältöä suunnitellaan ja paketoidaan digitaalisia laitteita varten. Julkaisu voi koostua ainoastaan digitaaliseen julkaisuun valmistetusta materiaalista, tai sisällön voi koostaa vaikkapa aihekohtaisiksi julkaisuiksi. Julkaiseminen tapahtuu joko täysin automaattisesti annettujen ehtojen mukaisesti, ja siihen voidaan yhdistää sisältöä lukuisista painetuista julkaisuista.

AnyReaderiin voidaan sisällyttää julkaisijan oma, tunnistettava brändi ja ulkoasu (ePaper). Kokonaisuus huolehtii myös tilauksista ja julkaisuoikeuksista.

“Halusimme tämän projektin alusta asti tarjota asiakkaillemme ratkaisun, joka sallii heidän saumattomasti julkaista painetun julkaisun sisältöä mobiililaitteissa samaan aikaan kuin joustavuus ja kyky paketoida luovasti digitaalisia julkaisuja säilyy”, sanoo Hannu Inberg, Anygraafin toimitusjohtaja.

AnyReader-selain on ladattavissa Apple iOS-, Android- ja Symbian-tableteille sekä mobiililaitteille. AnyReaderiin voi tutustua Apple Storessa sekä Google Play -palvelussa (ent. Android Market). Nokia Kaupasta AnyReaderin odotetaan olevan saatavilla huhtikuun aikana.


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat