Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Automaattista värinsäätöä Karibianmerellä

Uitgeverij Amigoe NV, curaçaolainen lehtikustantaja, otti käyttöön Anygraafin ImageEd-kuvansäätöohjelman. ImageEd täydentää jo entuudestaan Amigoessa käytössä olevia Doris-, Planner, AProfit- ja CProfit-järjestelmiä.

ImageEd

ImageEd on kuvansäätöohjelma, joka tarjoaa käyttäjälle helpon tavan korjailla kuvia niin automaattisesti kuin käsinkin. Kaikki useimmin tarvittavat säädöt saadaan aikaan vain muutamalla helpolla toimenpiteellä.

ImageEd analysoi kuvan värejä kolmiulotteisesti ja tekee myös värinkorjauksia suoraan kolmiulotteisessa väriavaruudessa. Tämä mahdollistaa paremman lopputuloksen kuin esimerkiksi komponenttikohtaiset histogrammipohjaiset säädöt RGB- tai muussa väriavaruudessa. ImageEdin automatiikka tutkii paitsi kuvan värejä myös sen sisältöä ja osaa tämän ansiosta jättää säätämättä yksiväriset tai muuten yksinkertaiset kuvat.

ImageEdissä on automaattiset säädöt väritasapainolle, kontrastille, valoisuudelle, värikylläisyydelle ja terävyydelle. Automaattiarvoista voidaan poiketa liukusäätimillä, joiden asteikot ja vaikutus määräytyvät älykkäästi kuvan ominaisuuksien perusteella.

Perussäätöjen lisäksi ImageEdillä voidaan tehdä pieniä täydentäviä värinkorjauksia. Nämäkin ovat mahdollisimman helppokäyttöisiä – kuvasta osoitetaan hiirellä se väri, jota halutaan muuttaa. Tällä tavoin on mahdollista muun muassa:

Lisätietoja ImageEdistä


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat