Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

hide introshow intro

Koillissanomien nettisivujen uudistus lisäsi kävijämääriä

Koillissanomien nettisivut uudistuivat toimitukselliselta kannalta, mutta myös tekniikka niiden taustalla muutettiin. Käyttöön tuli Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmän moduuli NeoDirect.

Lue lisää

Anygraafin järjestelmien release-versiot

Anygraafin järjestelmistä julkaistaan säännöllisesti release-versiot. Julkaisuajankohdat ja -tiheys vaihtelevat ohjelmistoittain - pääperiaate on yhdenmukaistaa asiakaskunnassa käytössä olevat ohjelmistoversiot, ja siten helpottaa tukea sekä ylläpitoa, myös asiakkaan henkilöstölle.

Lue lisää

Tekesin rahoitusta haettavissa media-alan yrityksille

Anygraaf kuuntelee herkällä korvalla asiakkaiden mahdollisia tulevaisuuden hankkeita. Jos tarvitsette ohjelmistokumppania hankkeeseenne, kannattaa olla yhteydessä empimättä. Anygraafilla on osaamista myös Tekes-hankkeiden vaatimasta projektisuunnittelusta ja -seurannasta.

Lue lisää

NeoDirect Easy – www-sivut helposti ja kustannustehokkaasti

Julkaisijat haluavat toteuttaa ja tarjota asiakkailleen myös uusia sähköisiä julkaisukokonaisuuksia dynaamisesti ja helposti. NeoDirect on Anygraafin ratkaisu tähän tarpeeseen. Sähköiset julkaisukanavat ovat Neon avulla osa toimituksen prosessia ja sisältö saadaan lukijoiden saataville hallitusti, ilman erillisiä välivaiheita. NeoDirect poistaa työnkulusta turhat viiveet sekä tarpeen synkronoida ja konvertoida aineistoa eri järjestelmien välillä.

Lue lisää

Kuriiri-lehti siirtyi Anygraafin Neoon ja CProfitiin sekä laajensi AProfitin käyttöä

Kuriirilainen Oy on siirtynyt Neo-toimitusjärjestelmään ja laajentanut AProfit-ilmoitusjärjestelmän käyttöä sekä siirtynyt CProfit-tilaajajärjestelmän käyttäjäksi. Järjestelmiä käytetään palveluna Anygraafin palvelukeskuksesta.

Lue lisää

Etelä-Suomen Media siirtyi Neoon ­– Konsernin ilmoitusjärjestelmä yhdistyi

Etelä-Suomen Media (ESM) otti marraskuussa käyttöön Anygraafin Neon kaikissa sanoma- ja kaupunkilehdissään. ESM julkaisee 21 sanoma- ja kaupunkilehteä sekä 4 ammattilehteä ja 17 asiakaslehteä.

Lue lisää

Tulevat tapahtumat