Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Kirkkonummen Sanomien printti ja netti Anygraafin Neo-järjestelmään ja ilmoitushallinta AProfitiin

Kirkkonummen Sanomat tehdään vuodenvaihteesta alkaen Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmällä, jonka käyttäjäksi lehti siirtyy Anygraafin aiemmasta Doris-toimitusjärjestelmästä. Ilmoitusliiketoiminnan hoitoon lehti valitsi Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän. Järjestelmiä käytetään palveluna Anygraafin palvelukeskuksesta.

Kirkkonummen Sanomien vuosi sitten uudistuneiden nettisivujen julkaisemiseen lehti ottaa käyttöön NeoDirect-järjestelmän, joka on Anygraafin uusi ratkaisu välivaiheettomaan www-julkaisemiseen suoraan toimitusjärjestelmästä.

Lehdellä on myös käytössään Anygraafin CProfit-tilaajajärjestelmä, jolla hoidetaan osoitteellinen jakelu varsinaisen jakelualueen ulkopuolelle.

Kirkkonummen Sanomien painos on 28000, ja lehti jaetaan torstaisin ja sunnuntaisin joka talouteen Kirkkonummen, Siuntion ja Inkoon alueella.

”Neo on meille jo kolmas Anygraafin ja sen edeltäjän Monigraafin toimittama toimitusjärjestelmä. Anygraaf on ollut luotettava järjestelmätoimittaja ja järjestelmät ovat toimineet hyvin. Myös tuki toimii hyvin. Palveluna käyttö vapauttaa omia resurssejamme siihen tärkeimpään, eli lehden tekemiseen”, toteaa Anygraafin lehdenteon järjestelmiin ja käyttöpalveluun päätymisen syistä Kirkkonummen Sanomien päätoimittaja ja toimitusjohtaja Jussi Salo.

www.kirkkonummensanomat.fi

Lisätietoja

Kirkkonummen Sanomat Oy, päätoimittaja/toimitusjohtaja Jussi Salo, jussi.salo[at]kirkkonummensanomat.fi

Anygraaf Oy, markkinointipäällikkö Sanna Kovasiipi, sanna.kovasiipi[at]anygraaf.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat