Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Mediatoimisto Mixtra valitsi Anygraafin

Mixtra Oy ja Anygraaf Oy ovat sopineet CProfit-tilaajajärjestelmän toimittamisesta Mixtra Oy:n asiakaslehtien tilaaja- ja levikkitietojen hallintaan ja asiakaspalveluun. CProfit-järjestelmällä huolehditaan tilaaja-asiakkaiden ja tilattavien tuotteiden ylläpidosta sekä myynnin, markkinoinnin, laskutuksen ja reskontran tarpeista.

Hiljattain uusiin ajanmukaisiin toimitiloihin Tuusulassa muuttanut Mixtra Oy on monipuolisia markkinoinnin eri vaiheissa tarvittavia kokonaispalveluita asiakkailleen tarjoava mediatoimisto. Mixtra toteuttaa muun muassa markkinointikampanjat ja -projektit kokonaisvaltaisesti konseptisuunnittelusta logistiikkaan ja tulosten analysointiin asti. Mixtran palveluihin kuuluvat mm. painettu ja sähköinen kuluttaja- ja suoramarkkinointi, mediasuunnittelu- ja välitys, etäkaupan kaikki palvelut sekä muut markkinoinnin palvelut.

"Valitsimme järjestelmän toimittajaksi Anygraaf Oy:n sen vankan alan tuntemuksen ja kattavien referenssien vuoksi. Lisäksi tutustuminen järjestelmään osoitti CProfitin sopivuuden asiakaslehtiemme myynnin, tilaaja- ja levikkitietojen sekä asiakaspalvelun ja laskutuksen hallintaan. Toteutuksen aikataulu oli tiukka, ja aikataulussa pysyminen tärkeää. CProfit saatiin käyttöön sovitussa aikataulussa, ja pääsimme aloittamaan Novita-klubin palvelut ajallaan.", kertoo Mixtra Oy:n järjestelmähankinnasta vastannut projektipäällikkö Tuija Kivikoski.

Nyt toimitettu CProfit-järjestelmä tulee alkuvaiheessa palvelemaan Novita-lehden 35 000 tilaajan tilaus-, levikki-, laskutus- ja asiakaspalvelutoimintoja, jotka Mixtra tarjoaa palveluna Novita Oy:lle. Järjestelmässä on myös varauduttu tulevaisuudessa mukaantulevien uusien lehtien palveluiden liittämiseen CProfitin hallintaan.

Lisätietoja

Projektipäällikkö Tuija Kivikoski, Mixtra Oy, puh. 0400 242 384, tuija[at]mixtra.fi

Myyntipäällikkö Matti Natunen, Anygraaf Oy, puh. 0424 2217 570, matti.natunen[at]anygraaf.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat