Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Metsälehti ja Metsälehti Makasiini tehdään jatkossa Neo by Anygraaf -toimitusjärjestelmällä

Metsäkustannuksen julkaisemat Metsälehti ja Metsälehti Makasiini tehdään jatkossa Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmällä. Projekti käynnistyy loppuvuodesta, ja toteutetaan Metsälehden Mac-ympäristöön.

”Olemme hankkimassa Metsälehdelle ensimmäistä toimitusjärjestelmää. Halusimme ennen kaikkea saada toimituksen työprosessin nykyistä sujuvammaksi, mutta mahdollisuudet julkaisemiseen uusissa kanavissa kiinnostavat myös. Anygraafin Neo tuntui sopivan molempiin tarkoituksiin hyvin. Lisäksi Neon sisältämä arkisto painoi valinnassa”, kertoo päätoimittaja Eliisa Kallioniemi.

Metsälehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa, näistä 8 numeroa on Metsälehti Makasiinia, joka on lehti etenkin uusille metsänomistajille. Makasiinit saavat kaikki Metsälehden tilaajat, mutta sen voi tilata myös erikseen. Metsälehden ja Metsälehti Makasiinin yhdistetty lukijamäärä on noin 195 000.

Lisätietoja:

Metsälehti, Eliisa Kallioniemi, päätoimittaja, eliisa.kallioniemi [at] metsalehti.fi

Anygraaf Oy, Sanna Virtanen, markkinointipäällikkö, sanna.virtanen [at] anygraaf.fi, puh. 040 717 5603

Metsäkustannus Oy/Metsälehti ja Metsälehti Makasiini

Metsäkustannus Oy on monikanavainen kustannustalo, jonka tuotteita ovat metsänomistajille suunnatut, jo vuodesta 1933 julkaistu Metsälehti ja vuonna 2000 perustettu Metsälehti Makasiini. Metsäkustannus on myös johtava metsäkirjojen kustantaja. Yrityksen omistaa Metsätalouden kehittämiskeskus Tapio.

www.metsalehti.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat