Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

NeoDirect Easy – www-sivut helposti ja kustannustehokkaasti

Julkaisijat haluavat toteuttaa ja tarjota asiakkailleen myös uusia sähköisiä julkaisukokonaisuuksia dynaamisesti ja helposti. NeoDirect on Anygraafin ratkaisu tähän tarpeeseen. Sähköiset julkaisukanavat ovat Neon avulla osa toimituksen prosessia ja sisältö saadaan lukijoiden saataville hallitusti, ilman erillisiä välivaiheita. NeoDirect poistaa työnkulusta turhat viiveet sekä tarpeen synkronoida ja konvertoida aineistoa eri järjestelmien välillä.

NeoDirect Easy on puolestaan ratkaisu pienille kustantajille, paikallislehdille ja kaikille, jotka tarvitsevat vain osaa NeoDirectin ominaisuuksista. Easy kattaa nykyaikaisen sähköisen julkaisemisen tarpeet ja on laajennettavissa lisämoduuleilla myöhemmin. NeoDirect Easyn hinta sisältää www-sivujen perusulkoasun. Sivusto luodaan NeoDirectin wizard-toiminnolla nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Julkaisija voi päättää käytettävät brandivärit ja vakioelementit ja sivujen rakenne joustaa eri tilanteisiin, mutta jo wizardin luoma perusrakennekin riittää useimmiten täyttämään julkaisemisen tarpeet. Sivut ovat responsiivisia ja mukautuvat eri kokoisille laitteille ja selaimille.

NeoDirect Easy -sivusto on mahdollista ostaa myös palveluna (SaaS) Anygraafin palvelukeskuksesta. Uusi sivusto saadaan käyttöön muutamassa päivässä ja sisällön muokkaaminen tapahtuu helposti selainpohjaisella käyttöliittymällä.

NeoDiorect Easyyn on myöhemmin mahdollista lisätä moduuleita: esimerkkeinä ilmoitusten varausten ja materiaalin hallinta, maksumuuri tai vaikkapa näköislehti. Kaikki NeoDirectin lukuisat ominaisuudet on mahdollista aktivoida myös NeoDirect Easyn asennukseen.

NeoDirect Easy on integroitu saumattomasti sisällöntuotannon järjestemään. Järjestelmä - ja tarvittaessa ”avaimet käteen” -palvelu - on kustannustehokas kokonaisratkaisu, joka tarjoaa modernin ja virtaviivaisen julkaisuprosessin verkkoon.


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat