Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Tuurin Ykköset! -lehti hankkii Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän

Tuurin Lehti Oy:n kustantama Ykköset!-lehti hankkii Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän. Ykköset! -lehti ilmestyy kerran viikossa, ja sen jakelulevikki on noin 280 000 kpl. Lehteä jaetaan Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

”Päädyimme ilmoitusjärjestelmähankinnassamme Anygraafin AProfitiin siitä yksinkertaisesta syystä, että halusimme käyttöömme parhaan järjestelmän, joka markkinoilta on saatavissa. Anygraafin asiakasreferenssilista puhui myös AProfitin puolesta. Halusimme lisäksi järjestelmän, jonka ylläpito-, päivitys- ja kehityspalvelut sujuvat joustavasti ja luotettavasti.”, toimitusjohtaja Kari Karvonen toteaa.

http://www.ykkoset.fi/

Lisätietoja

Tuurin Lehti Oy, toimitusjohtaja Kari Karvonen, kari.karvonen(at)ykkoset.fi

Anygraaf Oy, markkinointipäällikkö Sanna Kovasiipi, sanna.kovasiipi(at)anygraaf.fi

AProfit

AProfit-monikanavailmoitusjärjestelmä on tehokas työkalu myynnin johtamiseen, ohjaamiseen ja seurantaan. AProfitilla hallitaan ilmoitusten varaustilanteet kaikissa julkaisukanavissa yksinkertaisista varauksista monipuolisiin pakettivarauksiin saakka. AProfit mahdollistaa ilmoitusasiakkuuksien tehokkaan hallinnan (CRM) sekä tuottaa monipuolisia ilmoitusliiketoimintaa tukevia raportteja.

http://anygraaf.fi/main/rightcol_fin/aprofit__ilmoitusj%E4rjestelm%E4_227.html


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat