Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Viikkolehti Atlas Belgium ottaa Neon käyttöönsä

Belgialainen sanomalehtijulkaisija Atlas ottaa käyttöönsä Neo by Anygraaf-toimitusjärjestelmän. Järjestelmän toimittaa Anygraafin hollantilainen jälleenmyyjä Penthion Media Technologies. Neon lisäksi Atlas ottaa samalla käyttöönsä AProfit-ilmoitusjärjestelmän, jolla ylläpidetään ja hallinnoidaan ilmoitusmyynnin ja –markkinoinnin prosesseja tehokkaasti ja helposti.

Neo on ratkaisu niin pienten kuin suurtenkin julkaisijoiden julkaisuprosessien organisointihaasteisiin, koska integroitu ja modulaarinen järjestelmä on monipuolinen ja joustava. Neo toimii sulavasti käytössä olevien järjestelmien ja asiakkaan toimintaprosessien välillä.

Vuonna 1946 perustettu viikkolehti Atlas kattaa suuren osan Länsi-Vlaanderenin provinssista 150.000 kappaleen viikottaisella levikillään. Paikallisena julkaisijana Atlas on hyvin lähellä alueen tapahtumia.

Johtaja Martin Courtens kommentoi Neon ja Penthionin valintaa: ”Törmäsimme yhä useammin aikaisemmin käyttämämme järjestelmän toiminnallemme asettamiin rajoituksiin. Eräänä päivänä löysin työpöydältäni Penthionin esitteen, ja luettuani sen ajattelin, että tämä voisi olla se! Parin viikon jälkeen näimme järjestelmän demon, ja jo muutamien tuntien jälkeen olin vakuuttunut. Demon aikana huomasin myös, että Penthion tuntee kustannusalan todella hyvin. He ovat innokkaita ajattelemaan asiakkaan tavoin, eivätkä halua tyrkyttää standardeja. Kun järjestelmän hintakin oli vielä järkevä, päätös tehtiin nopeasti: me alamme tekemään bisnestä hollantilaisten kanssa!”

Penthion Media Technologiesilla on yli 12 vuoden kokemus automaatioratkaisujen toimittajana sekä aikakaus- että sanomalehtien julkaisijoille. Penthion on yksinoikeudella Anygraafin kaikkien tuotteiden jälleenmyyjä Hollannissa. Anygraafin Doris-ohjelmalla työskentelee päivittäin noin 30 hollantilaista julkaisijaa. Penthion pyrkii aina ammattimaisuuden optimointiin ja automatisointiin kuuntelemalla markkinoiden ja asiakkaiden tarpeita.


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat