Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Anygraafin järjestelmiä Karibianmerelle – curaçaolainen sanomalehti ottaa Doriksen käyttöön

Uitgeverij Amigoe NV, curaçaolainen lehtikustantaja, on valinnut Doris-toimitusjärjestelmän. Järjestelmä on otettu käyttöön Amigoe-lehdessä, jonka levikki on 10.000. Doriksella tuotetaan myös päivittäinen Amigoe in Aruba -lehti.

Järjestelmän myynnin ja asennuksen on tehnyt Anygraafin jälleenmyyjä Intergraph Corporation, joka vastaa Karibianmeren alueen asiakkaista. "Doriksen helppo käyttöliittymä ja laajentamismahdollisuudet antavat Amigoelle tulevaisuudessa hyvät mahdollisuudet ottaa käyttöön uusia toimituksellisia työnkulkuja ja kehittää prosessien automaatiota", sanoo Anygraafin Yhdysvaltain tytäryhtiön toimitusjohtaja Andrew Hunn.

Uitgeverij Amigoe NV

Uitgeverij Amigoe NV on hollanninkielisen Amigoe-lehden kustantaja. Amigoe on Alankomaiden Antillien ja Aruban vanhin sanomalehti. Lehti ilmestyy iltapäivisin, kuusi kertaa viikossa. Lauantainumeron mukana jaetaan lisäksi viikonloppuliite.

Amigoe

Intergraph Corporation

Intergraph Corporation tarjoaa ohjelmaratkaisuja ja konsulttipalveluja graafisen alan yrityksille Karibianmeren alueella.

Intergraph

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Michael W. Wead, Intergraph, Tel. +1 954 465 4070, mikewead@intergraph.net

Toimitusjohtaja Andrew Hunn, Anygraaf USA Inc. Tel. +1 703 599 4510, andy.hunn@anygraaf.com


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat