Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

AnyReader – älykästä ja laiteriippumatonta sähköistä julkaisemista

Julkaiseminen sähköisille lukulaitteille – tableteille (esim. iPad) ja matkapuhelimiin – on helppoa ja automatisoitua Anygraafin järjestelmillä. Dynaamisen ja älykkään julkaisun lataamiseen ja selailuun eri laitteissa tarvitaan vain AnyReader!

Sama sisältöpaketti eri laitteille

Sama XML-paketti lähetetään kaikille lukulaitteille, jossa AnyReader tuottaa laitteelle sopivan ulkoasun. Älykkäiden ja mukautuvien taittopohjien ansiosta kustantajien ei tarvitse tehdä erilaisia ulkoasuja jokaiselle laitteelle erikseen.

Sähköinen julkaisu voi olla kirja, aikakauslehti, sanomalehti tai eri sisällöistä koostuva artikkelisyöte (feed).

Vapaasti tekstiä juoksuttaville mustavalkoisille eInk-laitteille tuotetaan samasta sisällöstä yksinkertaisempi ePub-tiedosto.

Artikkelilähtöinen julkaisukonsepti

Sähköisessä julkaisussa ei välttämättä ole sama sisältö kuin painettussa. Anygraafin artikkelilähtöinen julkaisukonsepti antaa kustantajille mahdollisuuden uusien sähköisten julkaisujen luovaan tuottamiseen ja myyntiin. Sisältöpaketit kootaan Neo by Anygraaf-järjestelmässä metatietojen ja esimerkiksi artikkelin julkaisukelpoisuuden kertovan statuksen perusteella mahdollisimman automaattisesti.

Myynti ja jakelu

Myynti ja jakelu voidaan hallita Anygraafin järjestelmällä tai palvelun tarjoajan omalla, jo toiminnassa olevalla, järjestelmällä. Julkaisemisessa on mahdollista käyttää Anygraafin vahvaa DRM-ratkaisua, joka estää sisällön levittämisen lukulaitteesta edelleen tai sen lataamista muille laitteille samalla ostotunnuksella.

Käyttöjärjestelmät

AnyReader tulee olemaan saatavilla useille mobiilikäyttöjärjestelmille, kuten iOS (iPad, iPhone), Android (Google), Meego ja Symbian (Nokia) sekä Windows 7.

Lisätietoja

Tuotepäällikkö Harri Taskinen, Anygraaf Oy, puh. 040 1971 091, harri.taskinen@anygraaf.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat