Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Gummerus Neo Books by Anygraaf käyttäjäksi

Gummerus Kustannus Oy on valinnut Anygraafin Neo Booksin projektihallinnan työkaluksi. Anygraaf Neo Books on uuden sukupolven sisällön suunnittelu- ja hallintajärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti kirjankustantajille.

Neo on Anygraafin järjestelmä, jolla suunnitellaan ja seurataan toimituksellisen työn vaiheita. Sen avulla hallinnoidaan toimituksellista kokonaisuutta, johon kuuluvat dokumentit ja sisällöt, toimituksen resurssit, tapahtumakalenteri, ideat, suunnitelmat ja suunnittelu, projektit sekä erilaiset vaihtuvat tilanteet.

”Näemme Gummeruksen oivallisena kumppanina, jolla on monimuotoinen organisaatio ja pitkä kokemus kirjojen kustantamisesta ja mahdollisuuksia laajentaa Neo-järjestelmän käyttöä tulevaisuudessa myös sisällönhallinnan tarpeisiin”, Harri Taskinen Anygraafilta kertoo.

”Tavoitteemme on yhtenäistää ja helpottaa toimitusten työtä. Etsimme järjestelmää, jonka myötä pystymme hallinnoimaan kirjan koko elinkaarta ideasta valmiiksi tuotteeksi. Päädyimme valitsemaan Neo Booksin, sillä siinä oli tarvitsemamme ominaisuudet valmiina. Halusimme tuotteen, jonka käyttöönotto on mahdollisimman sujuva eikä suuria räätälöintejä tarvitse tehdä”, Esa Pikkarainen Gummerukselta toteaa.

Lisätietoja

Talous- ja hallintojohtaja Esa Pikkarainen Gummerus Oy, puh. 050 594 6000, esa.pikkarainen@gummerus.fi

Tuotepäällikkö Harri Taskinen, Anygraaf Oy, puh. 040 1971 091, harri.taskinen@anygraaf.fi

Gummerus Kustannus Oy

Lehtori Kaarle Jaakko Gummerus aloitti kustannustoiminnan yhdessä vaimonsa Gustavan kanssa vuonna 1872. Kaarle Jaakko ja Gustava halusivat kantaa kortensa kekoon kansan valistamiseksi ja julkaista painotuotteita huviksi ja hyödyksi kaikille Suomen kyläläisille. Gummerus on toiminut jo 135 vuotta suomalaisena perheyhtiönä, jonka omistajat ja henkilökunta kunnioittavat Kaarle Jaakon alkuperäistä liikeideaa ’huviksi ja hyödyksi’.

Gummerus julkaisee kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta sekä tieto- ja harrastekirjoja. Kustannusohjelmaan kuuluvat myös sanakirjat ja kielten kirjat. Osana Gummerusta toimii tietokirjoja julkaiseva Ajatus Kirjat.


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat