Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Hollantilainen NRC Media siirtyy Anygraafin järjestelmiin

NRC Median sanomalehtien, aikakauslehden sekä lukuisten sähköisten julkaisujen ilmoitushallinta ja -markkinointi hoidetaan jatkossa Anygraafin AProfit-ohjelmistolla. Planner-sivunsuunnitteluohjelmalla hallitaan lehtien toimitettua sisältöä ja ilmoituksia. eDoris-ohjelmistolla hallitaan ilmoitusmateriaali- ja vedosliikennettä. Web-bannerit sekä uutiskirjeet tuotetaan ja julkaistaan käyttämällä Dorista, AProfitia ja eDorista.

NRC Median tavoite on tehdä Hollannin parhaita sanomalehtiä ja parasta sisältöä sekä tarjota parasta palvelua sekä lukijoilleen että ilmoittajilleen. NRC Handelsblad on koulutetun kaupunkiväestön päivittäislehti, jonka arkilevikki on noin 207.000 kappaletta, viikonloppuisin levikki on lähes 300.000 kappaletta. Nrc.next-sanomalehti on päivittäin ilmestyvä sanomalehti, jonka levikki on noin 85.000 kappaletta. Nrc.next on yrityksen omien sanojen mukaan ”yllättävä ja innovatiivinen”.

NRC Media on saavuttanut johtavan aseman siirryttäessä paperilehdistä monikanavajulkaisemiseen. Tämän tekevät mahdolliseksi yrityksen monet iPhone-sovellukset, sähköiset lehdet ja www-sivustot.

Kaupasta vastaa Anygraafin hollantilainen kumppani Penthion Information Technologies.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Hannu Inberg, Anygraaf Oy, puh. 0424 2217 400, hannu.inberg@anygraaf.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat