Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Kainuulainen KotiseutuPlus hankki AProfitin ja Neo by Anygraaf -toimitusjärjestelmän

Kainuulainen viikkolehti KotiseutuPlus on hankkinut Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän sekä Neo-toimitusjärjestelmän. AProfit otetaan käyttöön keväällä, Neo syksyllä 2012. KotiseutuPlus-lehden kanssa yhteistyötä tekevä Puolanka-lehti tulee osaksi samaa ilmoitusjärjestelmää.

”Minulla on aikaisemmilta vuosilta myönteisiä kokemuksia Anygraafin järjestelmistä. Nyt saamme voimakkaasti kasvaneen ilmoitusvolyymin hoitamiseen nopean ja tehokkaan järjestelmän, joka luo toimintavarmuutta ja tehostaa toimintaa monellakin tavalla”, toteaa päätoimittaja Kari Kinnunen järjestelmävalinnan syistä.

KotiseutuPlus

KotiseutuPlus on torstaisin ilmestyvä viikkolehti, jonka jakelulevikki on yli 43.000 kappaletta, lukijamääräksi on arvioitu yli 70.000 henkilöä. Lehden toimitus ja myyntikonttori sijaitsevat Kajaanissa, lehti jaetaan Hyrynsalmen, Kajaanin, Kuhmon, Paltamon, Puolangan, Ristijärven, Sotkamon, Suomussalmen, Sukevan, Vaalan ja Valtimon koteihin ja yrityksiin. Lehti on ilmestynyt toukokuussa 2010 alkaen.

Puolanka-lehti

Puolanka-lehti on keskiviikkoisin ilmestyvä Puolangan paikallislehti, jonka levikki on noin 2300 kappaletta.

KotiseutuPlus

Puolanka-lehti

Lisätietoja

Päätoimittaja Kari Kinnunen, KotiseutuPlus-lehti, kari.kinnunen [at] kotiseutuplus.fi

Markkinointipäällikkö Sanna Virtanen, Anygraaf Oy, puh. 040 717 5603, sanna.virtanen [at] anygraaf.fi.


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat