Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Karjalainen, Keskisuomalainen, Savon Sanomat ja Etelä-Suomen Sanomat siirtyvät Neo by Anygraaf-järjestelmään

Pitkään Anygraafin kanssa yhteistyötä tehneiden sanomalehtien Keskisuomalaisen, Savon Sanomien ja Karjalaisen kanssa on solmittu sopimus lehtien siirtymisestä Anygraafin Neoon – uuteen median sisällön suunnittelu- ja hallintajärjestelmään. Näiden kolmen maakuntien ykköslehden lisäksi myös Päijät-Hämeen päämedia Etelä-Suomen Sanomat ottaa jatkossa Neon käyttöönsä. Yhdessä nämä lehdet tavoittavat päivittäin noin 730.000 lukijaa painetuilla ja sähköisillä versioillaan.

Ratkaisuun päätymisen taustalla on lehtien mittava ja yhä lisääntyvä yhteistyö. Anygraafin työkalut tarjoavat mahdollisuudet konsernien rajat ylittävään yhteistyöhön, muun muassa suunnittelutiedon entistä aikaisemman jakamisen ja toimituksellisten resurssien tehokkaamman käytön ja hallinnan muodossa.

Neljän lehden muodostama innovatiivinen asiakasryhmä tarjoaa Anygraafille sopivan haasteen, johon vastaaminen jatkaa Anygraafin perinnettä pitkäaikaisten asiakassuhteiden ja asiakaslähtöisten ratkaisujen toimittajana.

Lehtien Neo-käyttöönottoprojekti käynnistyy tulevana syksynä ja saatetaan loppuun vuoden 2011 syksyyn mennessä.

Keskisuomalainen

Keskisuomalainen on maan viidenneksi suurin sanomalehti ja Keski-Suomen johtava media. Keskisuomalainen tavoittaa paperilehdellä ja sähköisillä versioillaan yhteensä noin 220.000 lukijaa. Keskisuomalainen on Suomen vanhin ilmestyvä suomenkielinen sanomalehti. Lehti täyttää ensi vuonna 140 vuotta. Keskisuomalaisen vastaava päätoimittaja on Pekka Mervola ja varapäätoimittaja Inkeri Pasanen. Lehti kuuluu Keskisuomalainen Oyj:hin.

Savon Sanomat

Savon Sanomat on Kuopiossa ilmestyvä 7-päiväinen sitoutumaton sanomalehti, jonka päälevikkialuetta ovat Pohjois-Savo ja Etelä-Savon pohjoisosat. Lehti perustettiin alun perin maalaisliiton äänenkannattajaksi ja vaalilehdeksi vuonna 1907. Savon Sanomat tavoittaa painetuilla ja sähköisillä versioillaan noin 200.000 lukijaa. Savon Sanomien päätoimittaja on Jari Tourunen. Lehti kuuluu Keskisuomalainen Oyj:hin.

Karjalainen

Karjalainen on maan 11:nneksi suurin sanomalehti ja Pohjois-Karjalan päämedia. Karjalainen tavoittaa paperilehdellä ja sähköisillä versioillaan noin 140.000 lukijaa. Karjalainen alkoi ilmestyä Karjalatar-nimellä vuonna 1874; se on maamme kolmanneksi vanhin suomenkielinen sanomalehti. Karjalaisen päätoimittaja on Pasi Koivumaa. Lehti kuuluu Pohjois-Karjalan Kirjapaino -konserniin.

Etelä-Suomen Sanomat

Lahdessa ilmestyvä Etelä-Suomen Sanomat on maan seitsemänneksi suurin lehti ja Päijät-Hämeen päämedia. Etelä-Suomen Sanomat tavoittaa paperilehdellä ja sähköisillä versioillaan noin 170.000 lukijaa. Etelä-Suomen Sanomat juhlii tänä vuonna 110-vuotista taivaltaan. Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja on Heikki Hakala. Lehden kustantaja on Esan Kirjapaino Oy.

Lisätietoja

Päätoimittaja/Toimitusjohtaja Pekka Mervola, pekka.mervola@keskisuomalainen.fi

Päätoimittaja Jari Tourunen, jari.tourunen@savonsanomat.fi

Päätoimittaja Pasi Koivumaa, pasi.koivumaa@karjalainen.fi

Päätoimittaja Heikki Hakala, heikki.hakala@ess.fi

Toimitusjohtaja Hannu Inberg, Anygraaf Oy, puh. 0424 2217 400, hannu.inberg@anygraaf.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat