Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Kauhajoki-lehti siirtyy Anygraafin lehdenteon järjestelmiin

Kauhajoki-lehteä tehdään jatkossa Anygraafin lehdenteon järjestelmillä. Järjestelmävaihtoprojekti käynnistyy syksyllä CProfit-tilaajajärjestelmän käyttöönotolla, tavoitteena on saada ensi vuoden alun tilaajalaskutus lähtemään CProfitista.

Tämän lisäksi Kauhajoki-lehti siirtyy käyttämään Neo by Anygraaf-toimitusjärjestelmää, AProfit-ilmoitusjärjestelmää sekä ePlanner-verkkojulkaisualustaa. Myös näköislehti tullaan tekemään Anygraafin järjestelmällä. Järjestelmän käyttö tapahtuu kokonaisuudessaan Anygraafin ylläpitämänä palveluna.

”Olen jäämässä ensivuoden alkupuolella eläkkeelle ja halusin varmistaa, että lehtemme ”työkalut” ovat ajantasaiset ja monipuoliset, kuten nähdäkseni Anygraafin ovat, eikä sekään ollut vähämerkityksellinen asia, että monet naapurilehtemme ovat Anygraafin asiakkaita”, kommentoi toimitusjohtaja Kimmo Leppänen kaupan taustoja.

Kauhajoen Kunnallislehti Oy:n kustantama Kauhajoki-lehti ilmestyy kahdesti viikossa, ja sen levikki on noin 7000 kappaletta.

Lehden nettisivut: http://www.kauhajoki-lehti.fi/


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat