Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Kymenlaakson kaupunkilehdille Anygraafin järjestelmät

Kaupunkilehdet Ankkuri ja Pohjois-Kymenlaakso ovat hankkineet Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän ja Doris-toimitusjärjestelmän. Myös lehtien ilmoitusmateriaalia hallitaan jatkossa Doriksella.

Keväällä toteutettavan projektin yhteydessä myös konsernin emoyhtiö Eteenpäin Osakeyhtiön sivunvalmistusyksikkö Kotkan Teho-Teksti ottaa järjestelmät käyttöönsä.

Kaupunkilehtiä kustantavien yritysten taustalta löytyvän Eteenpäin Osakeyhtiön toimitusjohtaja Jari Jääskeläinen luettelee Anygraafin järjestelmien hankinnan syiksi kustannustehokkuuden, toiminnan tehostamisen mahdollisuudet sekä järjestelmien laajentamismahdollisuudet. - Lisäksi tekniikka mahdollistaa useiden eri toimipisteiden hyödyntämisen tehokkaasti, Jääskeläinen toteaa.

Ankkuri Kotkassa, Pohjois-Kymenlaakso Kouvolassa

Keskiviikkoisin ja lauantaisin ilmestyvän Kaupunkilehti Ankkurin jakelulevikki on 46.400 kpl, jakelualue ulottuu halki Kymenlaakson rannikon Loviisasta Miehikkälään.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso jaetaan joka talouteen Kouvolassa ja lähialueilla, yhteensä levikki on 47.000 lehteä.

Yhdessä lehtien tarjoama DuoKymi-ilmoituspaketti kattaa koko Kymenlaakson.

Kaupunkilehti Ankkuri

Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Jari Jääskeläinen, Eteenpäin Osakeyhtiö, jari.jaaskelainen@etp.kymp.net

Markkinointipäällikkö Sanna Virtanen, Anygraaf Oy, puh. 0424 2217 440 , sanna.virtanen@anygraaf.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat