Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Lüneburger Landeszeitung ottaa Neo by Anygraaf -toimitusjärjestelmän käyttöön

Anygraafin uuden toimitusjärjestelmän Neon ensimmäinen asennus Saksassa oli Abendzeitung. Käyttöönoton onnistuttua hyvin on myös Lüneburger Landeszeitung päättänyt ottaa Neo-järjestelmän käyttöön. Landeszeitung on Anygraafin aikaisemman toimitusjärjestelmän, Doriksen, monivuotinen käyttäjä.

"Päätimme jo varhaisessa vaiheessa siirtyä Neoon, koska olemme tyytyväisiä Anygraafin järjestelmien joustavuuteen ja siihen, kuinka ne ovat lisänneet tuottavuuttamme", kertoo Herbert Baumeister, yrityksen pitkäaikainen teknologiajohtaja.

Neon perustoimitusjärjestelmän lisäksi käyttöön tulee ennakoivan taiton konsepti, jolla voidaan toteuttaa ennalta suuniteltuja sivuja hyvin automaattisesti, lehden graafisen ilmeen kuitenkaan kärsimättä. Kun perustaitot syntyvät automaattisesti, voivat toimittajat keskittyä kirjoittamiseen, eikä heille tarvitse hankkia myöskään taitto-ohjelmien lisenssejä.

Landeszeitung on Lüneburgin alueen johtava sanomalehti, levikiltään 35 000 kappaletta. Yhtiö julkaisee myös Lünepost-ilmaisjakelulehteä. Keskiviikkoisin ja lauantaisin ilmestyvän Lünepostin levikki on noin 90 000 kappaletta.


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat