Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Neljä yhdeksästä maakuntalehdestä käyttää Neo by Anygraaf

Karjalainen, Keskisuomalainen, Savon Sanomat ja Etelä-Suomen Sanomat ottivat Anygraafin Neo-järjestelmän käyttöön. Viimeisenä käyttöönottovuorossa ollut Savon Sanomat ilmestyi 18.1. uuden järjestelmän kautta.

Uudistuksella haettiin tehostunutta yhteistyötä ns. Nelikon lehtien välillä. Karjalaisen päätoimittaja Pasi Koivumaa kertoo: "Yhteistyö Nelikon välillä tiivistyy yhteisen toimitusjärjestelmän ja ulkoasun myötä. Jo tähänkin saakka olemme vaihtaneet kokonaisia sivuja tai osia niistä, ja nyt se helpottuu entisestään."

"Neossa yhdistyvät tähän saakka erillisinä olleet suunnittelu- ja toimitusjärjestelmät, mikä limittää suuremman osan toimituksesta mukaan suunnitteluprosessiin - se on erinomainen asia", Koivumaa jatkaa. Neossa kaikki toimitukselliset tiedot ja työvaiheet on koottu yhteen konsoliin. Neo on kuitenkin erinäköinen eri käyttäjille ja rooleille. Eri työvaiheet vaativat erilaisia näkymiä ja toimintoja ja ne pystytään nyt toteuttamaan yhdellä järjestelmällä.

Monikanavaisuus

Yksi Neon tärkeistä asioista on monikanavaisuus. Toimitustyö tehdään sisältölähtöisesti. Artikkelit, kuvat ja videot julkaistaan siihen kanavaan, johon sisällöstä kootut paketit sillä hetkellä parhaiten sopivat.

Koivumaa: "Neon monikanavaisuus on iso mahdollisuus, kunhan osaamme ottaa siitä kaiken irti. Kun joka tapauksessa tuotamme jatkossa enenevässä määrin sisältöä useisiin jakelukanaviin, sen pitää olla teknisesti mahdollisimman helppoa ja luontevaa."

Käyttöönotto

Neljän maakuntalehden työnkulkujen yhteensovittaminen, koulutukset, lehtien uudet ulkoasut ja lopulta käyttöönotto ovat olleet suuri ponnistus niin lehdissä kuin Anygraafillakin. Järjestelmä on otettu käyttöön ja todettu lupaavaksi, ja työ jatkuu mm. monikanavaisuuden opiskelulla ja muilla uuden järjestelmän sisältämien mahdollisuuksien käyttöönotolla.

Koivumaa: "Käyttöönottoprosessi sujui suuremmitta ongelmitta. Aina, kun järjestelmä vaihtuu, on pieniä ongelmia ja bugejakin, mutta ne korjattiin nopeasti".

Keskisuomalainen

Keskisuomalainen on maan viidenneksi suurin sanomalehti ja Keski-Suomen johtava media. Keskisuomalainen tavoittaa paperilehdellä ja sähköisillä versioillaan yhteensä noin 266.000 lukijaa. Keskisuomalainen on Suomen vanhin ilmestyvä suomenkielinen sanomalehti. Lehti täyttää ensi vuonna 140 vuotta. Keskisuomalaisen vastaava päätoimittaja on Pekka Mervola ja varapäätoimittaja Inkeri Pasanen. Lehti kuuluu Keskisuomalainen Oyj:hin.

Savon Sanomat

Savon Sanomat on Kuopiossa ilmestyvä Suomen kuudenneksi suurin 7-päiväinen sitoutumaton sanomalehti, jonka päälevikkialuetta ovat Pohjois-Savo ja Etelä-Savon pohjoisosat. Lehti perustettiin alun perin maalaisliiton äänenkannattajaksi ja vaalilehdeksi vuonna 1907. Savon Sanomat tavoittaa painetuilla ja sähköisillä versioillaan noin 227.000 lukijaa. Savon Sanomien päätoimittaja on Jari Tourunen. Lehti kuuluu Keskisuomalainen Oyj:hin.

Karjalainen

Karjalainen on maan 11:nneksi suurin sanomalehti ja Pohjois-Karjalan päämedia. Karjalainen tavoittaa paperilehdellä ja sähköisillä versioillaan noin 140.000 lukijaa. Karjalainen alkoi ilmestyä Karjalatar-nimellä vuonna 1874; se on maamme kolmanneksi vanhin suomenkielinen sanomalehti. Karjalaisen päätoimittaja on Pasi Koivumaa. Lehti kuuluu Pohjois-Karjalan Kirjapaino -konserniin.

Etelä-Suomen Sanomat

Lahdessa ilmestyvä Etelä-Suomen Sanomat on maan seitsemänneksi suurin lehti ja Päijät-Hämeen päämedia. Etelä-Suomen Sanomat tavoittaa paperilehdellä ja sähköisillä versioillaan noin 158.000 lukijaa. Etelä-Suomen Sanomat juhlii tänä vuonna 112-vuotista taivaltaan. Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja on Heikki Hakala. Lehden kustantaja on Esan Kirjapaino Oy.

Lisätietoja

Päätoimittaja/Toimitusjohtaja Pekka Mervola, pekka.mervola[at]keskisuomalainen.fi

Päätoimittaja Jari Tourunen, jari.tourunen[at]savonsanomat.fi

Päätoimittaja Pasi Koivumaa, pasi.koivumaa[at]karjalainen.fi

Päätoimittaja Heikki Hakala, heikki.hakala[at]ess.fi

Toimitusjohtaja Hannu Inberg, Anygraaf Oy, puh. 0424 2217 400, hannu.inberg[at]anygraaf.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat