Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Neo by Anygraaf vaativaan käyttöön saksalaisissa lehdissä

Saksan Nürnbergissä ilmestyvät Abendzeitung ja Frankenreport ovat ottaneet käyttöön Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmän ja AProfit-ilmoitusjärjestelmän. Kyseessä on ensimmäinen kokonaisvaltainen Neo-asennus Saksassa ja toistaiseksi suurin tuotantoon siirtynyt Anygraafin uuden sukupolven järjestelmien asennus sanomalehtiympäristössä.

Kuusi kertaa viikossa ilmestyvä tilattava Abendzeitung (levikki noin 17 000 kappaletta) ja kerran viikossa ilmestyvä ilmaisjakelulehti Frankenreport (levikki noin 375 000 kpl) on tehty Anygraafin uusilla järjestelmillä kesäkuun alusta lähtien.

Lehtiä julkaisevan mediayhtiö Marktspiegelin asennusta täydennetään myöhemmin Neon nettiliittymä WebNeolla, julkaisualusta ePlannerilla, näköislehtijärjestelmä ePaperilla sekä älypuhelin- ja tablet-julkaisun mahdollistavalla AnyReaderilla. Abendzeitung otti ensimmäisenä asiakkaana käyttöön myös Anygraafin uuden urheilutaulukko- ja tilastointiohjelman SportsManagerin.

Abendzeitung ja Frankenreport tuotetaan noin 40 toimittajan ja 30 ilmoitustyöntekijän voimin. Lehtien taitossa on käytössä Anygraafin laajennukset CS5:n InDesigniin ja InCopyyn.

Lisätietoja

Walter Prechsl, toimitusjohtaja, wp@ep-sw.de, EuroPublish Software GmbH

Sami Kauranen, International Relations, sami.kauranen@anygraaf.fi, Anygraaf Oy


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat