Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Norrköpingin Folkbladet otti Neo by Anygraafin käyttöön

Ruotsin Norrköpingissä ilmestyvä Folkbladet on ottanut käyttöön Anygraafin toimitusjärjestelmä Neon. Kyseessä on ensimmäinen Neon kokonaisjärjestelmän asennus Ruotsissa.

Folkbladet kuuluu NTM-konserniin, jonka kaikki lehdet tulevat siirtymään Neoon. Konsernin lehdet ovat tähän asti käyttäneet eri toimitusjärjestelmiä, muiden muassa Anygraafin Dorista, mutta siirtyvät nyt käyttämään samaa järjestelmää, eli Neoa.

Mediayhtiö NTM:n asennukseen sisältyy myös Neon nettiratkaisut WebNeo ja ePaper sekä Google mapsin paikkannustieto ja InDesign Server.

NTM-konsernilla tulee asennuksen jälkeen olemaan useita satoja Neo-käyttäjiä toimituksissa eri puolilla Ruotsia. Taitossa käytetään Anygraafin liitäntöjä InDesignin CS5.5-versioon.


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat