Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Ruovesi- ja Teisko-Aitolahti -lehdet siirtyvät Anygraafin järjestelmiin

Ruovesi- ja Teisko-Aitolahti -paikallislehdet tehdään jatkossa Anygraafin järjestelmillä. CProfit-levikkijärjestelmä, AProfit-ilmoitusjärjestelmä sekä Doris-toimitusjärjestelmä otetaan käyttöön molemmissa lehdissä kevään ja syksyn aikana.

Päätoimittaja-toimitusjohtaja Pekka Rämäsen mukaan etenkin tilaajapuolen ohjelmiston uusimiseen on ollut tarvetta jo tovin. Koska kyseessä on pienelle lehtitalolle iso investointi, haluttiin asia Rämäsen mukaan kunnolla järjestykseen. - Anygraafin tarjoama kokonaispaketti ja keskenään keskustelevat järjestelmät ratkaisivat asian. Tilaajapuolen lisäksi saimme myös ilmoitus- ja toimitusjärjestelmät samalta järjestelmätoimittajalta, Rämänen kiittelee.

Kaupan myötä saadaan Rämäsen mukaan kuntoon myös muun muassa sähköinen arkistointi, joka on työlästä ilman kunnollisia järjestelmiä.

Investointiin rohkaisivat myös Ruovesi-lehden vahva markkina-asema ja lupaavat tulevaisuudennäkymät. Rämänen korostaa Ruovesi-lehden kattavaa peittoa Ruovedellä, vaikka reilut puolet tilatuista lehdistä menee paikkakunnan ulkopuolelle, kesäasukkaille sekä paikkakunnalta muualle muuttaneille.

Ruovesi-lehti on perustettu jo vuonna 1920, ja sen tarkastettu levikki on 4419.

Ruoveden Sanomalehti Oy on vuoden 2001 alusta lukien julkaissut myös toista tilattavaa paikallislehteä, Teisko-Aitolahtea. Tampereen pohjoisosissa ilmestyvän Teisko-Aitolahti -lehden levikki on 1814. Tilaus- ja ilmoitusasiakkaita palvelee Ruovesi-lehden kanssa yhteinen henkilökunta.

Ruovesi-lehti

Lisätietoja

Päätoimittaja-toimitusjohtaja Pekka Rämänen, Ruovesi-lehti, pekka.ramanen@ruovesi-lehti.fi

Markkinointipäällikkö Sanna Virtanen, Anygraaf Oy, puh. 0424 2217 440, sanna.virtanen@anygraaf.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat