Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Sota-ajan kuvat kiinnostavat edelleen

Puolustusvoimien Kuvakeskuksen sota-ajan kuvien arkistopalvelun kävijämäärät ovat vakiintuneet alun käyttäjäryntäyksen jälkeen.

Kävijämäärä sekä erilaisten kuvahakujen määrä pysyy tällä hetkellä kohtalaisen tasaisena, keskimäärin kävijöitä on päivittäin noin 3500-4000. Erilaisia kuvahakuja palveluun tehdään noin 120.000 päivässä. Palvelun kävijämäärää seurataan edelleen miellyttävän käyttökokemuksen takaamiseksi.

Suomi on ylivoimaisesti kärjessä kävijämäärän suhteen, seuraavaksi eniten kävijöitä on Ruotsista, Venäjältä ja Yhdysvalloista, kustakin yli kymmentuhatta kävijää seurantajakson aikana.

Myös media on huomioinut palvelun näyttävästi: toukokuun lopulla, jolloin keskustelu SA-kuvagalleriasta oli virkeimmillään, tuli aiheesta kaikkiaan 230 osumaa mediaseurantajärjestelmään. Sosiaalisessa mediassa sekä erilaisilla keskustelupalstoilla on yhteensä tuhansia kommentteja, tykkäämisiä ja jakamisia.

Puolustusvoimien Kuvakeskus julkaisi huhtikuussa noin 160 000 sodanaikaista valokuvaa. Tämä Etulinjasta kotirintamalle 1939–1945 -kokoelma löytyy osoitteesta http://sa-kuva.fi/.

SA-kuvat esiteltiin myös televisiossa

Puolustusvoimilta kuva-arkistoprojektia johtanut komentajakapteeni Pasi Leskinen esitteli palvelua Ylen aamu-TV:n lähetyksessä toukokuussa. Myös Pasi Leskisen tv-esiintyminen aiheutti huomattavan rynnistyksen palvelun nettisivuille, mutta palvelu saatiin kuitenkin pysymään vakaana ja käyttökelpoisena suuresta kävijämäärästä huolimatta.

Katso Ylen aamu-TV:n juttu täältä:

http://areena.yle.fi/tv/1913695


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat