Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

TS-Yhtymä siirtyy Anygraafin seuraavan sukupolven Neo-järjestelmään

TS-Yhtymän siirtyminen Anygraafin uusimman sukupolven Neo-järjestelmään on jatkoa pitkälle yhteistyölle.

TS-Yhtymä on varsinaissuomalainen viestintäkonserni, jonka päätoimialat ovat kustannustoiminta sekä viestintä- ja painopalvelut. TS-Yhtymän brändeihin kuuluvat muun muassa Turun Sanomat ja Salon Seudun Sanomat. TS-Yhtymä palvelee Lounais-Suomea kattavasti myös paikallislehtien ja -radioiden sekä kaupunkilehtien välityksellä.

TS-Yhtymän siirtyminen Anygraafin uusimman sukupolven Neo-järjestelmään on jatkoa pitkälle yhteistyölle. Myös TS-Yhtymän kolme aiempaa järjestelmää ovat olleet Anygraafin tuotekehityshenkilöstön toteuttamia.

"Neon etuina ovat tuttuus ja selkeys. Investointi hyödyttää niin printti- kuin verkkojulkaisemista. Toimitusjärjestelmä on toimituksen tärkeimpiä työkaluja. Varsinaiseen kirjoitustyöhön uusi järjestelmä ei tuo muutosta. Suurimmat edut tulevat monikanavaisessa tekemisessä ja työn suunnittelussa." - Veijo Hyvönen / TS (TS Uutinen 26.6.)

"TS-Yhtymän päätös on merkittävä ja toimii suunnanantajana siihen, miten toimiala tulee haasteisiin vastaamaan." - Hannu Inberg / Anygraaf

Lisätietoja

TS-Yhtymä: CTO Raimo Ollila, raimo.ollila (at) ts.fi

Anygraaf: toimitusjohtaja Hannu Inberg, hannu.inberg (at) anygraaf.fi

Lue lisäksi

http://www.ts.fi/uutiset/talous/787003/TS+investoi+toimitusjarjestelmaan


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat