Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

WebNeo by Anygraaf etätyön avuksi

WebNeo on Firefox-selaimessa toimiva tekstieditori, joka mahdollistaa artikkelin kirjoittamisen ja sen siirtämisen suoraan toimitusjärjestelmään mistä tahansa Internet-yhteydellä varustetusta tietokoneesta. WebNeo tarjoaa tämän lisäksi kirjoittajalle mahdollisuuden nähdä kirjoitetusta jutusta ja valituista kuvista taittopohjaan sijoitettu esikatselu!

Talleta juttu järjestelmään mistä tahansa!

Artikkeli kirjoitetaan WebNeossa valmiiseen artikkelipohjaan. Artikkelityypistä riippuen valitaan elementit, jotka juttuun halutaan (esim. otsikko, ingressi, faktalaatikko, jne.) Tekstielementteihin voidaan määritellä tarvittavat tyylit ja korostukset.

Liitä juttuun kuvat!

WebNeon selainnäkymässä voidaan juttuun liittää myös tarvittavat kuvat joko lataamalla ne jutun mukana tai valitsemalla ne tarjolla olevista jo järjestelmään tuoduista kuvista. Kuvateksti liitetään kuviin.

Katso esikatselusta, miltä taitettu juttu näyttää!

Järjestelmään tallennetut tekstit ja kuvat yhdistetään palvelimella valmiiseen InDesign-pohjaan ja käyttäjä näkee ne välittömästi esikatselu-välilehdellä. Tekstiä voi kirjoittaa lisää tai tiivistää tarvittaessa.

Mainio lisä Anygraafin ennakoivaan taittoon

WebNeo toimii Doriksen (2.6) kanssa ja on laajennettavissa myöhemmin myös Neo Publishing Solutionin osaksi. Parhaimmillaan WebNeo on Anygraafin ennakoivan taiton konseptin yhteydessä. Sisällöntuottajat voivat kirjoittaa tekstit valmiiksi sopivaan mittaan ja tarkistaa ulkoasun mistä tahansa. Myös kuvaajat voivat valita juttuihin sopivat kuvat ja ladata ne järjestelmään vaikkapa suoraan kuvauspaikalta. Myös valitun kuvan sopivuus käytettyyn taittopohjaan voidaan tarkistaa helposti esikatselusta..

Avustajakin kirjoittaa oikean mittaisen jutun?

Jos kolumnistilla, vakiopalstan pitäjällä tai vaikkapa horoskoopin laatijalla on WebNeo, pääsee hän kirjoittamaan oikean mittaisen jutun suoraan taittoon. Käytössä ei tarvitse olla Anygraafin ennakoivan taiton konseptia, vaan taittopohjat voidaan tehdä normaalin taittotyön aikana. Kun sisällöntuottaja näkee esikatselun, hän voi tarvittaessa laventaa tai tiivistää omaa tekstiään jo kirjoitusvaiheessa. Päätoimittajakin saattaisi mielellään kirjoittaa oman palstansa joskus vaikkapa kesämökin laiturinnokassa!

Mozilla Firefox

Järjestelmä toimii aluksi vain Mozilla Firefox selaimella. Muissa selainvaihtoehdoissa toimiva versio on kehitystyön alla.

Kirjaudu "Lisätietoja järjestelmistä" -sivulle ja katso aiheesta lyhyt esittelyvideo.

Esite pdf-muodossa


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat