Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Ylä-Satakunta siirtyy Anygraafin CProfit-levikkijärjestelmään

Parkanossa ilmestyvä Ylä-Satakunta -lehti hankkii Anygraafin levikki- ja jakelujärjestelmän CProfitin. Käyttöönotto tapahtuu alkuvuodesta 2012. Lehdessä on ennestään käytössä Anygraafin Doris-toimitusjärjestelmä sekä AProfit-ilmoitusjärjestelmä.

”Yhdeksän prosentin arvonlisävero toi tarpeen uudelle järjestelmälle, ja olimme jo pitkään harkinneetkin CProfitiin siirtymistä. Lisäksi meillä on ennestään hyvin toimivat Anygraafin Doris ja AProfit”, kertoo lehden päätoimittaja ja toimitusjohtaja Veli-Matti Heinisuo järjestelmävalinnan syistä.

Ylä-Satakunta ilmestyy tiistaisin ja torstaisin, päälevikkialueena ovat Parkano, Karvia ja Kihniö. Lehden levikki on noin 7200 kappaletta. Lehteä julkaisee Ylä-Satakunnan Sanomalehti Oy.

Ylä-Satakunta

Lisätietoja

Päätoimittaja/toimitusjohtaja Veli-Matti Heinisuo, Ylä-Satakunta, veli-matti.heinisuo@ylasatakunta.fi

Markkinointipäällikkö Sanna Virtanen, Anygraaf Oy, puh. 040 717 5603, sanna.virtanen@anygraaf.fi.


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat