Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Anygraaf Deutschland

Anygraaf Deutschland tarjoaa ohjelmaratkaisuja ja konsulttipalveluja sanomalehtien ja aikakauslehtien julkaisijoille.

Penthion Media Technologies

Penthion Media Technologies tarjoaa ohjelmaratkaisuja ja konsulttipalveluja sanomalehtien ja aikakauslehtien julkaisijoille.

Intergraph Corporation

Intergraph Corporation tarjoaa ohjelmaratkaisuja ja konsulttipalveluja graafisen alan yrityksille Karibianmeren alueella.

UltraGraph Corporation

UltraGraph Corporation tarjoaa ohjelmaratkaisuja ja konsulttipalveluja graafisen alan yrityksille Meksikon sekä Etelä- ja Keski-Amerikan alueella.

DataPro

DataPro tarjoaa ohjelmaratkaisuja ja konsulttipalveluja sanomalehtien ja aikakauslehtien julkaisijoille. Yhdessä Anygraaf Deutschlandin kanssa DataPro vastaa Puolan ja Itä-Euroopan markkina-alueesta.

Faktor ja Anygraaf yhteistyössä

Neo on erinomainen työkalu toimituksellisen työn suunnitteluun ja toteutukseen, se on laajempi ja monipuolisempi kuin pelkkä toimitusjärjestelmä. Neo joustaa ja skaalautuu erilaisiin julkaisutarpeisiin ja -ympäristöihin. Kaikki sisältöelementit (artikkelit, kuvat, videot) voidaan julkaista samalla järjestelmällä kaikkiin kanaviin. Online- ja mobiilijulkaiseminen on toteutettu niin, että sen voi tehdä rinnan printin kanssa. Kaikkia julkaisukanavia hallitaan yhdestä konsolista, ja uusia julkaisukanavia voi lisätä tarpeen tullen.

Lingsoft Oy

Lingsoft Oy on Euroopan johtavia kielenkäsittelytuotteiden ja -palveluiden tarjoajia.

Tulevat tapahtumat