Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Neo Publishing Solution by Anygraaf

Neo on Anygraafin median sisällön suunnittelu- ja hallintajärjestelmä: erinomainen työkalu toimituksellisen työn suunnitteluun ja toteutukseen, laajempi ja monipuolisempi kuin pelkkä toimitusjärjestelmä

Lue lisää

AProfit – ilmoitusjärjestelmä

AProfit-ilmoitusjärjestelmä on suunniteltu kokonaisvaltaiseen ilmoitusliiketoiminnan ohjaamiseen. Se mahdollistaa ilmoitus­asiakkuuksien tehokkaan hallinnan (CRM) sekä tuottaa monipuolisia ilmoitusliiketoimintaa tukevia raportteja.

Lue lisää

CProfit - levikki ja jakelu

CProfit-järjestelmällä huolehditaan tilaaja-asiakkaiden ja tilattavien tuotteiden ylläpidosta sekä myynnin, markkinoinnin, laskutuksen ja reskontran tarpeista.

Lue lisää

NeoDirect - Digital first!

Julkaisijat haluavat toteuttaa ja tarjota asiakkailleen uusia julkaisukokonaisuuksia dynaamisesti ja helposti. NeoDirect on Anygraafin uusi ratkaisu välivaiheettomaan www-julkaisemiseen suoraan toimitusjärjestelmästä. NeoDirect ratkaisee monia nykyisen www-julkaisemisen ongelmia ja pullonkauloja. On aivan turhaa, ja ongelmallistakin, tuottaa useita kopioita samasta sisällöstä www-sivulle julkaistavaksi. Välittömästi, kun aineisto on julkaisuvalmis, se voidaan toimittaa NeoDirectillä asiakkaille ilman välikäsiä ja välivaiheita. NeoDirect poistaa työnkulusta turhat viiveet sekä tarpeen synkronoida ja konvertoida aineistoa eri järjestelmien välillä.

Lue lisää

ePlanner

ePlanner on sähköisen sisällön sekä palveluiden suunnittelu-, toteutus- ja hallintajärjestelmä. ePlanner on työkalu älykkääseen julkaisemiseen eri kanavissa. ePlanner mahdollistaa oman ja eri lähteistä tuodun tuodun sisällön ja sisältökokonaisuuksien automaattisen julkaisemisen. Tämän lisäksi online-toimittajat voivat tarvittaessa hallita sisältöjä – esimerkiksi pää- ja teemasivujen osalta.

Lue lisää

AnyReader - sisällöt helposti ja automaattisesti mobiililaitteille

Media on murroksessa. Asiakkaiden mediakäyttäytymisen ymmärtäminen sekä oikeiden lähestymistapojen ja ansaintalogiikoiden löytäminen ja kehittäminen ovat haastavia tehtäviä. Jotta tässä tilanteessa voi menestyä, on valittava parhaat mahdolliset työkalut ja strategiset yhteistyökumppanit.

Lue lisää

AProfit eSales - myyjän selainpohjainen työkalu ilmoitusmyynnin hallintaan

AProfit eSales on selainpohjainen työkalu ilmoitusmyynnin hallintaan ja aktiiviseen myyntityöhön kentällä. Järjestelmä pitää ajantasalla niin tiiminvetäjät kuin yksittäiset myyjätkin. AProfit eSales soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös tableteilla ja mobiililaitteilla.

Lue lisää

CDProfit - jakeluiden hallintaan

CDProfit on osa Anygraafin Profit-tuoteperhettä. CDProfit on alun perin sanomalehtien yhteisjakelua varten kehitetty ohjelmisto, jonka suunnittelu aloitettiin vuonna 2005. Nykyisin se on moderni järjestelmä kaikenlaisten jakeluiden, myös osoitteettomien mainosjakeluiden ja osoitteellisten lisätuotteiden, hallintaan.

Lue lisää

Neo Books by Anygraaf

Anygraaf Neo Books on median sisällön suunnittelu- ja hallintajärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti kirjankustantajille.

Lue lisää

Doris-toimitusjärjestelmä

Doris soveltuu erityisen hyvin toimitusjärjestelmäksi. Uudenaikaisella tekniikalla toteutetut tehokkaat työkalut tarjoavat toimittajille uusia mahdollisuuksia keskittyä sisältöön ja laatuun. Vahvan tietokantaratkaisun ansiosta on kirjallisen ja kuvallisen tiedon haulle, järjestelylle ja esittelylle toteutettu kehittyneitä, mutta mahdollisimman joustavia ja käyttäjäystävällisiä toimintoja.

Lue lisää

Tulevat tapahtumat