Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Alasatakunta siirtyy Anygraafin toimitusjärjestelmään

Pyhäjärviseudun Paikallislehti Oy:n julkaisema Alasatakunta-lehti on hankkinut Anygraafin järjestelmät toimittamiseen ja digitaaliseen julkaisemiseen.

Alasatakunta-lehdessä käyttöönotetaan keväällä 2015 Neo-toimitusjärjestelmä sekä nettijulkaisemiseen NeoDirect, mobiilijulkaisemiseen AnyReader ja näköislehden tuottamiseen ePaper-ohjelmisto.

Alasatakunta-lehdessä on jo ennestään käytössä Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmä ja CProfit-levikkijärjestelmä.

”Päädyimme Anygraafin toimitusjärjestelmään, koska se on luotettava ja helppokäyttöinen sekä toimii myös maceissä, mikä oli meille tärkeä seikka. Lisäksi meillä on jo käytössä Anygraafin muita järjestelmiä. Saamme jatkossa täyden hyödyn järjestelmien yhteensopivuudesta ilman erillisiä integraatioita, kun käytössämme on muun muassa saman yrityksen toimitus- ja ilmoitusjärjestelmä”, päätoimittaja Erkki Lehtilä toteaa.

Alasatakunta on eteläisen Suomen suurin kaksi kertaa viikossa ilmestyvä tilattava paikallislehti. Alasatakunnan levikki on 9 734 kpl (LT 2012). Lehti ilmestyy Rauman seutukunnan itäosassa, Euran, Säkylän, Köyliön, Rauman Lapin ja Pöytyän Yläneen alueella.

Lisätietoja:

Alasatakunta, Erkki Lehtilä, päätoimittaja, erkki.lehtila@alasatakunta.fi

Anygraaf, Matti Natunen, myyntipäällikkö, matti.natunen@anygraaf.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat