Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Anygraaf IFRA 2013 -messuilla Berliinissä 7.-9.10.

Median murroksesta menestykseen! Olemme kanssasi murroksen etulinjassa löytääksemme uusia ekosysteemejä, ansaintalogiikoita ja tehokkaampia tapoja toimittaa sisältöä kaikkiin kanaviin.

Sisältö edellä! –ajattelutapamme kerää kaiken tarpeellisen yhteen konsoliin. Neo by Anygraaf on sisällönhallintajärjestelmä, joka tukee päätöksentekoa kautta koko organisaation ja työnkulun. Se tukee sisällön suunnittelua ja jakamista muiden julkaisujen ja yhteistyöyritysten kanssa. Neossa on aito ja rajoittamaton monikanavatuki.

AnyReader on paras ja kustannustehokkain tapa sekä journalistisen sisällön myymiselle että mainonnan hallitsemiselle mobiililaitteilla.

Olemme yhdessä suomalaisten yhteistyökumppaniemme kanssa kehittämässä uutta innovatiivista ePaper ekosysteemi -konseptia. Konsepti tukee printtimediaa, mutta on valmis tarvittaessa ottamaan myös johtavan julkaisukanavan roolin. Uutta kanavaa etsitään, koska joidenkin tutkimustenkin mukaan nykyiset mobiililaitteet eivät ole tulevaisuuden ainoa ratkaisu.

Tule osastollemme 2.2.241 kuulemaan lisää! Esittelemme:

CMS myös online- ja mobiilijulkaisemiseen – Neo: sisältölähtöisen työnkulun virtaviivaistaminen – yksi konsoli, kaikki kanavat

Ilmoitusjärjestelmä – AProfit: luotettavat työkalut operatiivisen tiedon käyttöön CRM-tarpeiden ja -strategian tueksi

Levikki ja jakelu – CProfit: virtaviivainen tilaus- ja jakeluprosessi kaikkiin kanaviin

Jakelun hallinta – CDProfit: kaikenlaisten jakeluiden hallintaan.


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat