Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Anygraaf laajentaa jälleenmyyjäverkostoaan

Sisällön hallinnan ja median julkaisujärjestelmien ohjelmistokehittäjä, Anygraaf, laajentaa toimintaansa Intian markkinoille. Strateginen myynti- ja jakelukumppani on sanomalehtialalla toimiva Cadgraf Digitals. Uusi yhteistyökumppani hoitaa asiakassuhteet, asentaa ja antaa tarvittavan asiakastuen Intian mediamarkkina-alueella.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Intian Chennaissa. Cadgraf Digitals on printtimedia-alalla toimiva ratkaisutoimittaja. Toiminta kattaa sanomalehtien kustantamisen järjestelmät, työnkulkujärjestelmät, värinhallinnan, painokoneohjelmistot, koulutuksen, muunnokset printistä digitaaliseksi sekä intialaisten fonttien hallinnan. Viimeisten 25 vuoden aikana Cadgraf on työskennellyt monien intialaisten kustantamojen, kuten The Hindu, Anandabazar Patrika, Daily Thanthi, Eenadu, VasanPublications ja Malayala Manoramam, kanssa.

Cadgraf tarjoaa täydellisen valikoiman Anygraafin julkaisemisen ratkaisuja: AProfit-ilmoitusten hallintajärjestelmän, Neon, monikanavaisen sisällön hallintajärjestelmän paino-, web- ja mobiilituotantoon sekä CProfit-levikki- ja jakelujärjestelmän.

"Olemme työskennelleet sanoma- ja aikakauslehtien kustantajien kanssa Intiassa yli 25 vuotta, ja asiakkaamme ovat etsineet ratkaisua, joka mahdollistaisi todellisen monikanavaisen julkaiseminen - yhden käyttöliittymän, jossa voisi suunnitella ja seurata toimituksellisen sisällön virtaa lehtiin, www-sivuille, mobiililaitteille ja sosiaaliseen mediaan", sanoo A Elangovan, Cadgraf Digitalsin toimitusjohtaja.

"Totesimme Anygraafin Neo-järjestelmän olevan monipuolisin ratkaisu, joka mahdollistaa sivujen ja painosten suunnittelun, sisältää integroidut arkistot ja syötteet sekä ilmoitusten ja toimituksellisen sisällön automaattisen sivutaiton. Asiakkaamme ovat ihastuneet Neon "kirjoita kerran, julkaise moneen ympäristöön" sisällönhallintamahdollisuuksiin - myös Intiassa käytettävillä kielillä", lisää Elangovan. "Anygraafilla on kattavin valikoima tuotteita, jotka olemme arvioineet sopiviksi Intian markkinoille, erityisesti mainosten ja pikkuilmoitusten hallinta, levikin ja jakelun hallinta, täysin muokattavissa oleva web-CMS sekä räätälöitävissä oleva mobiiliapplikaatio."

"Olemme innoissamme mahdollisuudesta tarjota ratkaisuja Intian markkinoille", sanoo Anygraafin toimitusjohtaja Hannu Inberg, . "Uskomme, että sanomalehdillä on valtava kasvupotentiaali Intiassa, ja odotamme voivamme auttaa mediayhtiöitä monikanavaisen julkaisemisen haasteiden kohtaamisessa."

"Anygraaf pyrkii olemaan asiakkaiden "strateginen mediaratkaisujen kumppani" ja täyttääksemme tämän tavoitteen pyrimme toimimaan paikallisten kumppanien kanssa samalla filosofialla", Inberg sanoo. "Cadgrafissa näemme kumppanin, joka jakaa kanssamme tämän filosofian tarjoamalla asiakkailleen vahvaa toimialatuntemusta ja laaja-alaisia ratkaisuja asiakkailleen. Tässä on pitkäaikaisen suhteen alku."


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat