Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Anygraafin ilmoitus- ja levikkijärjestelmät Suomenselän Sanomille ja Ähtärinjärven Uutisnuottaan

Suomenselän Sanomat ja Ähtärinjärven Uutisnuotta siirtyivät Anygraafin hallinnon järjestelmiin. Ennen kesää käyttöönotetaan CProfit-levikkijärjestelmä ja heti elokuusta alkaen AProfit-ilmoitusjärjestelmä.

Nyt käyttöönotettavat uudet järjestelmät mahdollistavat jatkossa myös ilmoitus- ja levikkiliiketoiminnan kehittämisen voimakkaassa murrosvaiheessa olevassa mediakentässä.

”Anygraaf on tunnettu järjestelmätoimittaja, joka on toimittanut järjestelmiä myös pienemmille paikallislehdille sekä lisäksi kotimainen yritys, jonka järjestelmien käyttökokemukset ovat olleet paikallislehdissä hyviä”, kertoo toimitusjohtaja Merja Ylinen Anygraafin järjestelmien valitsemisesta.

Molemmat Suomenselän Sanomat Oy:n kustantamat lehdet ovat peitoltaan oman levikkialueensa ykkösiä, ja tärkeä kanava alueen asukkaille ja liiketoiminnalle.

Torstaisin Virroilla ja ympäristöalueilla ilmestyvä Suomenselän Sanomat on puolueeton paikallislehti.

http://www.suomenselansanomat.net/index.php?pg=etusivu

Ähtärinjärven Uutisnuotta on keskiviikkoisin ilmestyvä puolueeton paikallislehti. Uutisnuotta kertoo alueen kuntien Lehtimäen, Soinin ja Ähtärin tapahtumista.

http://www.ahtarinjarvenuutisnuotta.net/index.php?pg=etusivu

Lisätietoja:

Suomenselän Sanomat Oy, toimitusjohtaja Merja Ylinen

Anygraaf Oy, myyntipäällikkö Matti Natunen


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat