Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Anygraafin jakelunhallintajärjestelmä Keski-Pohjanmaan Kirjapainolle

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino hankkii Anygraafin CDProfit-jakelunhallintajärjestelmän. Samalla Keski-Pohjanmaa Kirjapaino ottaa käyttöön laiteriippumattoman sähköisen jakokirjan, joka HTML5-pohjaisena toimii kaikilla nykyaikaisilla mobiililaitteilla.

Anygraafin Profit-tuoteperhe sisältää kolme päätuotetta: CDProfit-jakelunhallintajärjestelmän, AProfit-ilmoitusjärjestelmän ja CProfit-levikkijärjestelmän. Keski-Pohjanmaa Kirjapainolla on jo entuudestaan käytössään Profit-tuoteperheen muut tuotteet, ja CDProfit täydentää tuotepalettia joustavasti.

”Päädyimme CDProfitiin, koska se vastaa toiminnallisuudeltaan hyvin tarpeitamme ja katsoimme, että suomalaisen toimijan kanssa voimme myös kehittää sovellusta omien tavoitteidemme mukaisesti. Lisäksi meillä on entuudestaan hyvät kokemukset yhteistyöstä Anygrafin kanssa ja päätimme tässäkin tapauksessa luottaa Anygraafin asiantuntemukseen ja osaamiseen”, toimitusjohtaja Vesa Pihlajamaa kertoo valinnan syistä.

Anygraafin CDProfit-järjestelmä on sanomalehtien yhteisjakeluiden lisäksi levikkijärjestelmästä riippumaton nykyaikainen järjestelmä kaikenlaisten jakeluiden hallintaan. Myös osoitteettomien mainosjakeluiden ja osoitteellisten lisätuotteiden jakelu voidaan hallita samalla järjestelmällä.

Lisätietoja:

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj, toimitusjohtaja Vesa Pihlajamaa, vesa.pihlajamaa@kpk.fi

Anygraaf Oy, myyntipäällikkö Matti Natunen, matti.natunen@anygraaf.fi

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj on alueensa suurin monimediatalo, jonka pääliiketoiminta-alueet ovat julkaiseminen, painaminen ja ohjelmistopalvelut.

Julkaisuliiketoimintaa yritys harjoittaa kymmenen lehden ja niiden yhteisen verkkopalvelun KP24:n voimin, lisäksi tarjolla on sähköisiä viestintäpalveluita emoyhtiön vahvan ict-yksikön, Kosila Digimedian kautta.

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 180 ihmistä. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 26,7 miljoonaa euroa.

http://konserni.kpk.fi/


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat