Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Anygraafin toteuttama kuva-arkisto palkittiin

SA-kuva-arkisto palkittiin vuoden 2013 sotilasperinnetekona. Palkinnon sai Maanpuolustuskorkeakoulu 11. maaliskuuta 2014 sotilasperinteiden tukemisesta. Tunnustus vuoden 2013 sotilasperinneteosta myönnettiin SA-kuva-arkistolle, joka on avannut sodanaikaiset valokuva-arkistot yleisölle.

Sotilashistoriaa, sotilaskulttuuria ja sotilasperinteitä tutkivien ja tukevien tahojen yhdyssiteeksi perustettu Sotilasperinteen Seura ry palkitsi Maanpuolustuskorkeakoulun Tuotanto-osaston toteuttaman SA-kuva-arkiston vuoden 2013 sotilasperinnetekona.

Seuran puheenjohtaja Markus Anaja korosti kuva-arkiston suurta arvoa ja hyötyä sotiemme historian tutkimuksessa sekä erilaisten julkaisuiden kuvittamisessa. Lisäksi arkiston kulttuuripoliittisesti tärkeä vapaan saatavuuden periaate sai kiitosta.

Keväällä 2013 avattu SA-kuva-arkisto on Maanpuolustuskorkeakoulun Tuotanto-osaston, Mikkelin Kansalliskirjaston ja kymmenien asiantuntijoiden yhteistyön tulos. Teknisestä toteutuksesta vastaa Anygraaf. Palvelu on luonteeltaan ainutlaatuinen ja se on saanut merkittävää maailmanlaajuista huomiota. Arkisto sisältää 160 000 digitoitua kuvaa, joita on tähän mennessä katseltu 24 miljoonaa kertaa. Sivustolla vierailee päivittäin yli tuhat kävijää Suomesta ja ulkomailta. Tähän mennessä sivuston kautta on toimitettu myös runsaasti palautetta, jonka avulla pyritään muun muassa täydentämään sivustolla esillä olevien kuvien taustatietoja.

– Sotiemme tapahtumat kiinnostavat suomalaisia. Toivon, että tieto sivustosta leviäisi entisestään ja saisimme kerättyä lisää palautetta käyttäjiltä, kertoo projektipäällikkö, komentajakapteeni Pasi Leskinen.

SA-kuva-arkisto on ilmainen ja kaikille avoin, sähköinen arkisto. Käyttäjillä on mahdollisuus osallistua arkiston täydentämiseen ja kehittämiseen lähettämällä julkaistuista kuvista, niissä esiintyvistä henkilöistä sekä kalustosta lisätietoja arkiston ylläpitäjälle.

Kuva-arkisto perustuu Neo by Anygraaf -järjestelmään, joka on käytössä myös useissa sanoma- ja aikakauslehdissä, kirjankustantamoissa, valtionhallinnossa sekä uutis- ja kuvatoimistoissa. Järjestelmän käyttäjiä on Suomen lisäksi mm. Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Hollannissa ja Yhdysvalloissa.

Lisätietoja

Komentajakapteeni Pasi Leskinen, puh. 0299 800, pasi.leskinen [at] mil.fi, Puolustusvoimien Kuvakeskus Toimitusjohtaja Hannu Inberg, puh. 0400 801 083, hannu.inberg [at] anygraaf.fi, Anygraaf Oy


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat