Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

AProfit eSales - myyjän selainpohjainen työkalu ilmoitusmyynnin hallintaan

AProfit eSales on selainpohjainen työkalu ilmoitusmyynnin hallintaan ja aktiiviseen myyntityöhön kentällä. Järjestelmä pitää ajantasalla niin tiiminvetäjät kuin yksittäiset myyjätkin. AProfit eSales soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös tableteilla ja mobiililaitteilla.

AProfit eSales –sovelluksen on kehittänyt Anygraafin hollantilainen yhteistyökumppani Penthion Media Technologies. Sovellus on ollut tuotantokäytössä Hollannissa vuodesta 2012, ja Anygraaf kehittää sitä edelleen Pohjoismaiden tarpeisiin soveltuvaksi.

AProfit eSales on loistava myyjän työkalu: aina käytettävissä, riippumatta ajasta ja paikasta. Sovellus tehostaa ilmoitusmyyntiä, koska myyjä pystyy toimimaan fyysisesti enemmän kentällä ja on reaaliaikainen, kuvaava näyttö myyntiaktiviteeteista, asiakkuuksista ja ilmoitusten varaustilanteesta

AProfit eSales –sovelluksella hoituu CRM-tietojen hallinta, kontaktien hallinta ja visuaalinen kalenteri sekä tietystikin kaikki myyntiin liittyvät toimenpiteet: budjettien, ennusteiden, tarjouskannan ja myynnin seuranta, tarjousten tekeminen, ilmoitusvarausten syöttäminen ja materiaalin välittäminen sekä myyntityötä helpottava printtituotteen varaustilanteen visualisointi (Planner).

Esite pdf-muodossa


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat