Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

CDProfit-jakelujärjestelmän kehitykseen lisävauhtia Käyttäjätalojen yhteinen kehitysfoorumi perustettiin

Anygraaf ja CDProfit-jakeluhallintajärjestelmän käyttäjäyritykset ovat yhdessä perustaneet kehitysfoorumin, jonka tavoitteena on seurata aktiivisesti muutoksessa olevan jakeluliiketoiminnan suuntia ja huomioida ne järjestelmän kehityksessä. Lisäksi ryhmä ennakoi tulevaa ja ideoi uusia jakeluliiketoiminnan muotoja.

Kehitysfoorumissa ovat mukana ovat Esa Jakelut (Mediatalo ESA), Ilves Jakelu Oy (Aina Group Oyj/Hämeen Sanomat Oy), Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj sekä Länsi-Savo. Marraskuussa perustettu ryhmä kokoontuu jatkossa pari kertaa vuodessa ja tuo käsittelyyn kussakin yrityksessä havaitut ideat ja esikäsitellyt toiveet sekä kehitystarpeet. Ne priorisoidaan ja aikataulutetaan järjestelmätoimittajan kanssa.

”Jakeluliiketoiminta on voimakkaassa kehitysvaiheessa, ja murroksessa jakeluyhtiöitä on syntynyt lisää. Uusia postitoimilupia haettaneen ensi vuoden aikana. Kaikki nämä merkitsevät myös yhteistoiminnan ja verkottumisen lisääntymista jakeluliiketoiminnassa”, toteaa ryhmän perustamisen syistä projektipäällikkö Jyri Vanninen Anygraafista.

"Mukana olevien jakeluyhtiöiden ja Anygraafin tarjoaman mallin mukaan kaikki halukkaat jakeluyhtiöt voivat liittyä samaan järjestelmään ja hyödyntää yhteistyötä muiden jo järjestelmässä olevien yritysten kanssa. Tämä antaa mahdollisuuden kustannustehokkaaseen jakeluliiketoiminnan kehittämiseen kotimaisen toimijan kanssa. Jatkossa jokainen uusi CDProfit-asiakas on tervetullut mukaan ideoimaan ja kehittämään maailman parasta suomalaista jakeluhallintajärjestelmää”, kiteyttää toimintamallia Ilves-Jakelu Oy:n toimitusjohtaja Antti Niiniö.

Lisätietoja:

Anygraaf Oy, myyntipäällikkö Matti Natunen ja projektipäällikkö Jyri Vanninen

Ilves-Jakelu Oy, toimitusjohtaja Antti Niiniö


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat