Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

EuroPublishista Anygraaf Deutschland

Anygraafin pitkäaikaisesta saksalaisesta yhteistyökumppanista, EuroPublish Software GmbH:sta, tulee Anygraaf Deutschland GmbH. Nimenmuutos liittää yrityksen läheisemmin Anygraaf-perheeseen sekä Anygraafin brändiin.

Elokuun alusta Anygraaf Deutschlandiksi nimensä muuttanut yritys on jo vuosia toiminut Anygraafin järjestelmätuotteiden jälleenmyyjänä kustannusalalla Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa.

Anygraaf Deutschland liittyy täten nimellään Anygraaf-perheeseen, jossa toimivat yritykset Suomen lisäksi Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Anygraaf-yritysten lisäksi Anygraafin järjestelmätuotteilla on myös muita jälleenmyyjiä Euroopassa sekä Karibianmeren, Meksikon ja Etelä- ja Keski-Amerikan alueella.


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat