Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Itä-Uudenmaan kaupunkilehti Itäväylä tehdään Anygraafin Neolla ja AProfitilla

Kaupunkilehti Itäväylä on hankkinut Anygraafin lehdenteon järjestelmät. Lehteä tehdään Neo-toimitusjärjestelmällä ja AProfit-ilmoitusjärjestelmällä. Lisäksi Itäväylän nettisivut toteutetaan jatkossa Anygraafin ePlanner-verkkojulkaisujärjestelmällä.

”Anygraafin Neoon päädyimme muun muuassa siksi, että lehden toimituksellinen sisältö ja taitto tehtiin aikaisemmin Doris-järjestelmällä ja siirtyminen saman toimittajan uudempaan järjestelmään oli luonnollista”, toimitusjohtaja-päätoimittaja Mika Laine toteaa. ”Asiakashallinta- ja ilmoitusvarausratkaisuksi halusimme yksinkertaisemman ja yhden järjestelmän ratkaisun aikaisemman useamman järjestelmän tilalle. Jatkossa saamme kaikki printti- ja verkkovaraukset hoidettua AProfitin kautta. Verkkojulkaisujärjestelmäksi halusimme julkaisujärjestelmään integroituvan ja skaalautuvan ratkaisun.”

Kahdeksan kunnan alueella itäisellä Uudellamaalla keskiviikkoisin ilmestyvän Itäväylän jakelulevikki on 49 000 kpl ja lukijoita on 64 000. Itäväylä ennätti ilmestyä kuutisen vuotta nimellä Vartti Itä-Uusimaa Sanoma-konsernin omistuksessa, mutta keväällä lehden omistus siirtyi takaisin lehden perustaneen Laineen pariskunnan pojalle Mika Laineelle, ja näin palautui myös vanha perinteinen nimi Itäväylä lehden etusivulle.

Lisätietoja:

Itäväylä Viestintä Oy, toimitusjohtaja-päätoimittaja Mika Laine

Anygraaf Oy, markkinointipäällikkö Sanna Virtanen


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat