Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Keskisuomalainen-konserni siirtyy Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmään.

Savon Sanomat ensimmäisenä tuotantoon – jäljellä 55 lehteä.

Keskisuomalainen-konserniin kuuluva Savon Sanomat on siirtynyt Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmään. Samassa yhteydessä lehden ilmoitusvalmistuksessa siirryttiin käyttämään Anygraafin NEO-ilmoitusmateriaalihallintaa. Kuluttaja-asiakkaiden verkkoasiointi on siirretty Anygraafin itsepalveluliittymän taakse.

”Projekti käynnistyi syksyllä 2014 ja jatkuu vuoteen 2016. Tavoitteena on rakentaa konserniin yksi yhteinen ilmoitusjärjestelmä, jota täydennetään CRM:llä ja muilla myynnin toimintaa tukevilla osilla. Ensimmäiseen käyttöönottoon valittiin iso lehti, jotta saadaan sekä teknisesti että sisäisten tuoterakenteiden ja tietojen yhtenäistämisen kannalta mahdollisimman kattava aloitus”, kertoo projektipäällikkö Anna-Maija Lyytinen, KSML Oyj. ”Syksy vierähti tässä työssä ja samalla rakennettiin kuluttajailmoittelun uusi ratkaisu asiakaspalveluun ja verkkoasiointiin. Käyttöönotto tammi-helmikuun vaihteessa sujui suunnitellun aikataulun mukaisesti - kiitos kuuluu kokeneille ja ammattitaitoisille Anygraafin ja omille AProfit-asiantuntijoillemme. Panostimme käyttöönoton aikana erityisesti käyttäjätukeen. Keskisuomalainen Oyj:n kapellimestarina projektissa toimii Merja Listokorpi, jolla on vahva Lehtiyhtymä- ja Anygraaf-tausta. Nyt jatkamme vauhdilla kohti seuraavaa – jäljellä on 55 lehteä!

Keskisuomalainen-konserni ja Anygraaf solmivat viime vuonna sopimuksen AProfit-ilmoitusjärjestelmän käyttöönotosta Keski-Suomen Median ja Savon Median lehtiin eli Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Warkauden Lehteen, 16 paikallislehteen sekä seitsemään kaupunkilehteen. Iisalmen Sanomat sekä Etelän-Suomen Median ja Onmnipressin AProfitia jo käyttävät lehdet yhdistetään projektin aikana konsernin yhteiseen AProfitiin.

Lisätietoja

Anna-Maija Lyytinen, projektipäällikkö KSML Oyj, anna-maija.lyytinen@media.fi

Hannu Inberg, toimitusjohtaja, Anygraaf Oy, hannu.inberg@anygraaf.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat