Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Kuriiri-lehti siirtyi Anygraafin Neoon ja CProfitiin sekä laajensi AProfitin käyttöä

Kuriirilainen Oy on siirtynyt Neo-toimitusjärjestelmään ja laajentanut AProfit-ilmoitusjärjestelmän käyttöä sekä siirtynyt CProfit-tilaajajärjestelmän käyttäjäksi. Järjestelmiä käytetään palveluna Anygraafin palvelukeskuksesta.

.Kuriirilainen Oy:n julkaisema Kuriiri-lehti ilmestyy kerran viikossa. Lehti jaetaan kaikkiin talouksiin Ranualla ja Posiolla. Lisäksi neljäsosa 6300 kappaleen painoksesta jaetaan tilauspohjaisena varsinaisen jakelualueen ulkopuolelle.

Syksyllä perustettu Kuriirilainen Oy on kokonaan henkilökunnan omistama sanomalehtikustantaja, ja jatkaa aiemmin AlmaMedian omistaman lehden perinteitä uudistuneella ilmeellä.

”Siirtyminen Anygraafin järjestelmiin oli luontevaa. AProfit-ilmoitusjärjestelmää olimme käyttäneet aiemminkin ja siirtyminen CProfit-tilaajajärjestelmään oli ohjelman käytön samankaltaisuuden vuoksi helppoa ja vaivatonta. Toimituksen näkökulmasta siirtyminen Neo-järjestelmään oli siirtyminen uuteen aikakauteen sisällöntuotannossa. Palveluratkaisuun päätyminen oli kokonaisedullinen ratkaisu lehdessä, jossa ei ole omaa ITC-osaamista - huolehdimme itse työasemista ja nettiliittymästä, loppu hoituu vaivattomasti Anygraafin palvelukeskuksesta”, toteaa Kuriirilainen Oy:n toimitusjohtaja Jari Ranua.

www.kuriirilehti.fi

Lisätietoja

Kuriirilainen Oy, toimitusjohtaja Jari Ranua, jari.ranua[at]kuriirilehti.fi

Anygraaf Oy, myyntipäällikkö Matti Natunen, matti.natunen[at]anygraaf.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat