Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Marva Media ja Anygraaf tiivistävät yhteistyötään

Muunmuassa Länsi-Suomi-lehteä julkaiseva Marva Media uusii toimitusjärjestelmänsä ja siirtyy käyttämään Anygraafin uuden sukupolven toimitusjärjestelmää.

Neo by Anygraaf tukee niin perinteisen julkaisutoiminnan kuin sähköisen liiketoiminnan tuotteiden toteuttamista virtaviivaisella tavalla. Anygraaf on huolehtinut Marva Median julkaisujärjestelmistä myös aiemmin. Yhteistyö Doriksen muodossa alkoi jo 2004. Järjestelmäuudistus mahdollistaa myös Radio Ramonan toimintojen tiiviimmän integraation osaksi toimitusprosessia.

"Tuotteiden ja toimintatapojen uudistaminen aiheutti tarpeen etsiä uusia toimintamalleja vastaava järjestelmä. Neon todettiin tukevan Marva Median strategista toimintatavan muutosta. Löysimme Helsingistä jotain, jota osataan, ja se ei ollut jääkiekko", sanoo Marva Median kehityspäälliikö Lauri Tuomola.

Länsi-Suomi on Raumalla ilmestyvä Marva Media Oy:n kustantama 7-päiväinen sanomalehti.

Lisäksi Marva Groupiin kuuluvat: Kirjapaino Westpoint, pakkauksia valmistava Satatuote, Rauman Suorajakelu, Radio Ramona, kaupunkilehti Uusi Rauma, sekä verkkolehti Raumalainen.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat