Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Metsälehti mobiililaitteille Anygraafin järjestelmillä

Mobiili-Metsälehti esiteltiin ensimmäistä kertaa Helsingin Metsämessuilla viime viikonloppuna.”Lukijoiden palaute yllätti meidät. Saimme saman tien useita tilauksia. Osa halusi täydentää paperilehden kestotilaustaan, osa tilasi pelkän mobiiliversion”, kertoo Metsälehden päätoimittaja Eliisa Kallioniemi.

Metsäkustannus siirtyi Neo by Anygraaf -toimitusjärjestelmän käyttöön printtilehtiensä toimitus- ja taittotyössä keväällä 2013. Neo tekee mahdolliseksi myös aidosti toimitustyöhön integroidun mobiilijulkaisemisen. Neoon liittyvä, Anygraafin oman kehitystyön tulos, AnyReader-toiminnallisuus luo mobiilijulkaisun dynaamisesti erikokoisille ja käyttöjärjestelmältään hyvinkin erilaisille laitteille. Mobiili Metsälehti on aluksi täysin automaattisesti syntyvä sähköinen julkaisu, jonka sisältö on sama kuin painetun lehden. Jatkossa mobiiliversion sisältö voi olla rikkaampaa ja laajempaa. Esimerkiksi kuvia ja videoita on mahdollista lisätä mobiiliversioon suoraan toimittajalle tutuilla Neon työkaluilla.

Sama sisältöpaketti lähetetään järjestelmästä kaikille lukulaitteille, jossa AnyReader tuottaa laitteelle sopivan ulkoasun. Älykkäiden ja mukautuvien taittopohjien ansiosta Metsälehden ei tarvitse tehdä erilaisia ulkoasuja jokaiselle laitteelle erikseen.

Metsälehden voi tilata mobiililaitteelleen vuoden 2014 alusta. iPad, iPhone, iPod tai Android-käyttöjärjestelmällä varustetun laitteen omistajat voivat ladata näytenumeron jo loppuvuodesta 2013. Joulukuussa Apple Storesta ja Google Play Storesta löytyy, hakusanalla "Metsälehti", ladattava lukuohjelma. Palveluun rekisteröidytään täyttämällä avautuvan lomakkeen pakolliset tiedot. Näytenumero on ladattavissa joulukuun 2013 ajan. Jos mobiilin Metsälehden lukemista haluaa jatkaa, sen voi tilata Metsälehden Internet-sivulta löytyvältä asiakaspalvelusivulta tai soittamalla tilaajapalveluun. Tilaus tulee voimaan seuraavana päivänä ja jatkossa lehden numerot ovat ladattavissa niiden ilmestymispäivänä.

Myöhemmin palveluun voi kirjautua uudelleen rekisteröidyllä käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

”Metsälehti on ensimmäinen varsinainen AnyReader-asennuksemme, joka julkaistiin. Pohjalaiset paikallislehdet – Kurikka, Pohjankyrö, Kyrönmaa ja TEJUKA – saattavat ehtiä niukasti aikaisemmin Apple Storeen ja Google Play Storeen, mutta kaikilla on joulukuussa esillä näytenumerot ja tammikuussa 2014 jo tilattavia julkaisuja. AnyReader toimii kiinteästi toimitustyön osana, olematta ylimääräinen työ tai kuluerä – tämä on varmasti kilpailuetu sekä meille että asiakkaillemme. Lisäksi tilaajatiedon säilyttäminen omissa järjestelmissä tuo tälle mobiilijulkaisuratkaisulle varmasti lisää kiinnostusta julkaisijoiden parissa”, kertoo mobiilijulkaisemisen taustoista Anygraafin tuotepäällikkö Harri Taskinen.

Lisätietoja

Päätoimittaja Eliisa Kallioniemi, Metsälehti,

eliisa.kallioniemi@metsalehti.fi, 040 516 4000

Tuotepäällikkö Harri Taskinen,

Anygraaf, harri.taskinen@anygraaf.fi, 040 1971 091


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat