Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Mielenkiinto ylitti odotukset – SA-kuva.fi -palveluun lisätty kapasiteettia toiminnan takaamiseksi

Puolustusvoimien Kuvakeskuksen sodanaikaisten kuvien palvelu internetissä saavutti torstain julkistuksen jälkeen jopa odotettua suuremman mielenkiinnon. Palvelu avattiin eilen kolmen aikaan, ja jo pari tuntia tämän jälkeen kävijämäärät ylittivät 100.000 rajan ja palvelu jouduttiin sulkemaan.

Palvelun kapasiteettia on nyt laajennettu, ja se pystyy toistaiseksi vastaamaan vielä eilisestäkin kasvaneisiin kävijämääriin ja tietokantakyselyihin.

Anygraaf pahoittelee käyttöönoton yhteydessä ilmenneitä ongelmia, ja kiittää kiinnostuneita kärsivällisyydestä. Palvelun kapasiteetin lisäämisen lisäksi tilannetta seurataan tiiviisti palvelun toiminnan takaamiseksi.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Hannu Inberg, puh. 0400 801 083, hannu.inberg [at] anygraaf.fi, Anygraaf Oy


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat