Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Sanoma Media Finlandin Kids Medialle käyttöön Neo by Anygraaf -toimitusjärjestelmä

Sanoma Media Finlandin lasten- ja nuorten julkaisuja tuottava Kids Media ottaa käyttöön Neo-toimitusjärjestelmän. Järjestelmää tullaan hyödyntämään lasten- ja nuortenlehdissä sekä kirjoissa. Sanoma Media Finland on Suomen suurin lasten- ja nuortenkirjojen kustantaja. Kids Media julkaisee vuosittain kuutta säännöllisesti ilmestyvää sarjakuvalehteä ja noin 100 uutta kirjaa, joista yhä suurempi osa on digitaalisia.

Järjestelmä otetaan käyttöön vaiheittain vuoden 2014 aikana, ja se tulee virtaviivaistamaan ja tehostamaan muun muassa aineiston uudelleenkäyttöä sekä ulkopuolisten avustajien mahdollisuuksia työskennellä järjestelmässä olevan aineiston parissa. Järjestelmätoimittaja Anygraafin motto ”Sisältö edellä” sopii hyvin myös nykyaikaiseen kirjakustantamiseen, koska perinteinen painettu kirja ei enää ole ainoa julkaisukanava. Järjestelmä mahdollistaa entistä joustavamman julkaisemisen juuri siihen kanavaan, jossa kuluttajat sillä hetkellä haluavat sisältöjä lukea ja katsella. Aineisto luokitellaan ja jäsennellään järjestelmässä, mikä mahdollistaa myös aivan uudenlaisten julkaisujen nopean ja automaattisen kokoamisen.

”Kids Median järjestelmäasennus vahvistaa entisestään Neon kykyä kattaa kaikki laaja-alaisen julkaisijan tarpeet. Neo on käytössä niin sanoma- kuin aikakauslehdissä, valtionhallinnossa sekä kuva- ja uutistoimistoissa. Nyt Kids Median myötä se on käytössä myös täysimittaisesti kirjatuotannossa. Voimme kehittää Kids Median kanssa ketterästi kirjatoimintoja aina julkaisuprojektin aikataulutuksesta ja resursoinnista rakenteiseen sisällön hallintaan ja tätä kautta monikanavajulkaisemiseen”, sanoo Anygraafin Kids Media -projektista vastaava tuotepäällikkö Harri Taskinen.

Lisätietoja:

IT Manager Sami Majaniemi, p. 0400 386 207, sami.majaniemi@sanoma.com

tuotepäällikkö Harri Taskinen, p. 040 1971 091, harri.taskinen@anygraaf.fi


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat