Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

SLP Kustannus Oy siirtyy Neo-toimitusjärjestelmään ja laajentaa Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän käyttöä

SLP Kustannus Oy:n julkaisemat tilattavat paikallislehdet Sotkamo-lehti, Kuhmolainen ja Ylä-Kainuu, kaupunkilehdet Koti-Kajaani ja Koti-Lappi sekä maakuntalehti Kainuun Sanomat siirtyvät käyttämään Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmää. Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän käyttö laajenee konsernin kaikkiin lehtiin. Järjestelmiä käytetään palveluna Anygraafin palvelukeskuksesta.

SLP Kustannus Oy:n mainittujen lehtien yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014 oli noin 11,5 miljoonaa euroa. Kaikkien lehtien yhteenlaskettu henkilöstömäärä on 57.

Hiljattain perustettu SLP Kustannus Oy on Suomalainen Lehtipaino Oy:n tytäryhtiö. Suomalainen Lehtipaino Oy on Kajaanissa toimiva sanomalehtien painamiseen erikoistunut painotalo. Yhtiöllä ja sen omistajilla on entuudestaan pieniä kaupunki- ja paikallislehtiä Pohjois-Suomen alueella.

”Päädyimme Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmään, koska meillä on kokemusta Anygraafin aiemman sukupolven Doris-järjestelmästä ja luotamme Neon olevan vähintään yhtä luotettava ja helppokäyttöinen kuin aiempi Doris. Lisäksi meillä on jo ollut osassa lehtiä käytössä Anygraafin AProfit, joten laajennus kaikkiin lehtiin oli luonnollinen jatkumo. Saamme jatkossa täyden hyödyn järjestelmien yhteensopivuudesta ilman erillisiä integraatioita, kun käytössämme on saman yrityksen toimitus- ja ilmoitusjärjestelmä, lisäksi järjestelmien käyttö palveluna Anygraafin palvelukeskuksesta keventää meidän IT-ratkaisuja ja ylläpitoresursseja merkittävästi”, toteaa SLP Kustannuksen toimitusjohtaja Tenna Talvi-Pietarila.

Lisätietoja

Tenna Talvi-Pietarila, toimitusjohtaja, SLP Kustannus Oy

Matti Natunen, myyntipäällikkö, Anygraaf Oy


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat