Choose language:

Anygraaf

Tuotekehitys

Anygraafin liikevaihdosta suunnataan jatkuvasti yli 20 % tuotekehitykseen.

Jatkuvuus

Monien asiakkaiden kanssa on tehty yhteistyötä jo yli 20 vuotta.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa

Kiitetty järjestelmätuki perustuu alan huippua edustavaan asiantuntemukseen ja välittömään asiakaskontaktiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsitään entistä parempia työkaluja ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseen. Useat kehitysideat tulevat asiakkailta

Kokemus

Pitkä kokemus asiakaskunnan toimialasta antaa hyvät mahdollisuudet tukea asiakasta kaikissa järjestelmän elinkaaren vaiheissa.

Kotimaisuus

Anygraafin strategia on pitää tuotekehitys lähellä asiakaskuntaa. Tuotekehitys on ketterää, täsmällistä ja nopeaa.

Anygraafin myyntipäälikkö Matti Natunen (vas.), Kauhajoki-lehden päätoimittaja Tuomas Koivuniemi, Tervareitti-lehden toimittaja Arto Nenonen, päätoimittaja Marianne Ollikainen ja ilmoitusmyyjä Paula Mertaniemi seurasivat, kun Kauhajoki-lehden ilmoitusten hoitaja ja taittaja Tuulikki Neuvonen taittaa tulevaa lehteä.

Tervareittiin Anygraafin lehdenteon järjestelmät

Oulujokilaakson paikallinen sanomalehti Tervareitti tehdään jatkossa Anygraafin lehdenteon järjestelmillä. Lehti hankkii työkaluikseen Neo-toimitusjärjestelmän, ePlanner-verkkojulkaisujärjestelmän sekä ePaper-sovelluksen näköislehden tuottamiseen.

Tervareitti on Muhoksella, Utajärvellä ja Vaalassa tiistaisin ja perjantaisin ilmestyvä paikallinen sanomalehti, jonka levikki on hiukan vajaa kuusituhatta kappaletta ja lukijamäärä yhteensä noin 20.000. Lehti tavoittaa kattavasti Oulujokilaakson lukijat: viikottainen lukijapeitto on korkea, 86 prosenttia.

"Nykyinen toimitusjärjestelmämme oli saavuttamassa elinkaarensa lopun. Käynnistimme toimitusjärjestelmän uusintatyön tavoitteenamme nykyaikaistaa ja yksinkertaistaakin toimitustyötä ja sivunvalmistusta. Arvioimme, että Anygraaf tarjoaa meille kokonaisratkaisun, jonka avulla voimme selkiyttää tuotantoamme niin paperilehdessä kuin verkkolehdessäkin", kertoo päätoimittaja Marianne Ollikainen.

www.tervareitti.fi

Lisätietoja:

Tervareitti Oy, päätoimittaja Marianne Ollikainen

Anygraaf Oy, myyntipäällikkö Matti Natunen


Lähetä linkki

Tulevat tapahtumat