JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Kumppanisi strategisissa mediaratkaisuissa

Kumppanisi strategisissa mediaratkaisuissa

Anygraafin kokonaisratkaisut median hallintaan

Onko digitaalisten tai painettujen mediatuotteiden julkaiseminen ja myynti yrityksesi ydinliiketoimintaa?
Kaipaako liiketoimintasi sujuvaa myynti-, markkinointi- ja tuotantoaineiston tehokasta hallintaa ja arkistointia?
Pitäisikö digitaaliset ja painetut tuotteet saada jaettua tehokkaasti lukijoiden käsiin?
Kaikkiin näihin - ja moneen muuhun media-aineiston hallinnan tarpeeseen - ratkaisut löytyvät Anygraafin kokonaisvaltaisesta ratkaisupaletista.

Sisällön monikanavahallinta

Neon avulla monikanavainen sisällön suunnittelu, tuotanto, rikastaminen, julkaisu ja arkistointi tapahtuu yhdessä sisällönhallintajärjestelmässä.

Älykäs verkkojulkaiseminen

Julkaisijat haluavat toteuttaa ja tarjota asiakkailleen uusia julkaisukokonaisuuksia dynaamisesti ja helposti. NeoDirect on ratkaisumme välivaiheettomaan verkkojulkaisemiseen suoraan Neo-sisällönhallintajärjestelmästä. NeoDirect ratkaisee monia nykyisen www-julkaisemisen ongelmia ja pullonkauloja.

Paperilehden suunnittelu

Digitaalisten julkaisujen edelleen lisääntyessä ei ole kuitenkaan syytä unohtaa painettujen julkaisujen tehokasta tekemistä. Ratkaisu tähän on Anygraafin Planner, paperijulkaisujen tekijän perustyökalu, joka Neo sisällönhallintaan ja Indesign taitto-ohjelmaan yhdistettynä tuo paperilehden tekemisen ja tuottavuuden parhaalle mahdolliselle tasolle.

Mediamyynnin hallinta

AProfit on kokonaisvaltainen mediamainonnan hallintajärjestelmä myynnin, asiakkuuksien hallinnan (CRM), asiakaspalvelun, tuotannon ja laskutuksen tehokkaaseen hoitoon.

Tilausten hallinta

CProfit soveltuu tilattavien digi- ja painotuotteiden ja niiden asiakkuuksien ylläpitoon. Sen käyttäjäystävälliset raportointityökalut helpottavat asiakkuuksien ja tilausten jatkuvaa seurantaa ja analysointia.

Jakeluiden hallinta

CDProfit on moderni järjestelmä kaikenlaisten jakeluiden, myös osoitteettomien mainosjakeluiden ja osoitteellisten lisätuotteiden, hallintaan.

Digitaalisen aineiston hallinta (DAM)

Digitaalisen omaisuudenhallinnan uusi sukupolvi

Pilvipalvelut

Oletko kyllästynyt ulkopuolisiin tietoturvauhkiin, päivystykseen ja konehuoneen vilkkuviin valoihin?

Anygraaf lukuina

Yli 15 000

loppukäyttäjää

Yli 400

innovatiivista asiakasorganisaatiota

Yli 20 maassa

asennuksia

Pitkäikäinen ja itsenäinen

Jo kohta kolme vuosikymmentä olemme toimineet itsenäisenä ohjelmistotoimittajana palvellen kustantajia maailmanlaajuisesti - se tekee meistä ainutlaatuisen. Kiitollisen, myös. Tuotteitamme on näiden vuosikymmenten aikana kehitetty, tarkistettu ja toimitettu, jotta ne vastaisivat markkinoiden kehittyviin haasteisiin. Suomalaisesta pääkonttoristamme käsin Anygraaf täyttää ja ylittää asiakkaidemme odotukset. Aluetoimistojemme ja kumppaneidemme kautta tiimillämme on etuoikeus keskustella julkaisualan ammattilaisten kanssa ja nähdä heidän menestyvän. Onkin oikein sanoa, että emme ainoastaan tee yhteistyötä, vaan luotamme asiakkaidemme tulevaisuuden innovaatioihin.