JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
« 1 2 3 4 »

Puolustusvoimat julkisti hankintapäätöksen Anygraaf Oy:n kuva- ja mediapankkijärjestelmästä

”Järjestelmän avulla Puolustusvoimat tekee merkittävän digiloikan suoraan 2020-luvulle, kun saamme käyttöömme modernin medianhallinta ja -julkaisutyökalun, jollaista Puolustusvoimilla ei aikaisemmin ole ollut käytössä”, kuvailee hankintaa Puolustusvoimien Kuvakeskuksen johtaja, komentajakapteeni Pasi Leskinen.

Sanomalehti saapuu tuoreena ja kiintoisana etulinjoille. Ohta 1942. Lähde: SA-kuva. Palvelu on toteutettu Anygraafin Neo-järjestelmällä.

Sanomalehti saapuu tuoreena ja kiintoisana etulinjoille. Ohta 1942. Lähde: SA-kuva. Palvelu on toteutettu Anygraafin Neo-järjestelmällä.

Anygraaf 20 vuotta!

Anygraaf juhli marraskuussa syntymäpäiviään seminaarilla ja illanvietolla. Seminaarissa esiteltiin mihin talo on päässyt 20 vuodessa, ja iltaa vietettiin hyvän ruuan, musiikin ja seuran merkeissä.

Etelä-Suomen Median edustajat Tuula Kempas, Vesa Hakulinen ja Arto Miettinen onnittelivat 20-vuotiaan Anygraafin toimitusjohtajaa Hannu Inbergiä (kuva Tarja Lamberg).

Etelä-Suomen Median edustajat Tuula Kempas, Vesa Hakulinen ja Arto Miettinen onnittelivat 20-vuotiaan Anygraafin toimitusjohtajaa Hannu Inbergiä (kuva Tarja Lamberg).

Vuoden parhaat paikallislehdet valittu

Anygraaf mukana toteuttamassa kahta lehtien verkkokilpailun voittanutta lehteä: Iijokiseutu ja Koillissanomat voittivat omat sarjansa, ne toteutetaan Anygraafin NeoDirect-verkkojulkaisujärjestelmän avulla.

Koillissanomat uutisoi voittonsa välittömästi

Koillissanomat uutisoi voittonsa välittömästi

Lapin Lehtikustannuksen lehdet siirtyvät Anygraafin lehdenteon järjestelmiin

Lapin Lehtikustannus Oy on valinnut kustantamiensa lehtien (Sompio, Saariselän Sanomat ja Inarilainen) työkaluiksi Neo-toimitusjärjestelmän, AProfit-ilmoitusjärjestelmän sekä CProfit-tilaajajärjestelmän. Lisäksi lehtien verkko- ja mobiilijulkaisut tehdään jatkossa Anygraafin NeoDirect Easy- ja AnyReader-ohjelmistoilla. Järjestelmiä käytetään palveluna Anygraafin Helsingin palvelukeskuksesta. Lehdet painetaan Suomalainen Lehtipaino Oy:n painossa Kajaanissa.

Anygraafin järjestelmien release-versiot

Anygraafin järjestelmistä julkaistaan säännöllisesti release-versiot. Julkaisuajankohdat ja -tiheys vaihtelevat ohjelmistoittain - pääperiaate on yhdenmukaistaa asiakaskunnassa käytössä olevat ohjelmistoversiot, ja siten helpottaa tukea sekä ylläpitoa, myös asiakkaan henkilöstölle.

Tekesin rahoitusta haettavissa media-alan yrityksille

Anygraaf kuuntelee herkällä korvalla asiakkaiden mahdollisia tulevaisuuden hankkeita. Jos tarvitsette ohjelmistokumppania hankkeeseenne, kannattaa olla yhteydessä empimättä. Anygraafilla on osaamista myös Tekes-hankkeiden vaatimasta projektisuunnittelusta ja -seurannasta.

Koillissanomien nettisivujen uudistus lisäsi kävijämääriä

Koillissanomien nettisivut uudistuivat toimitukselliselta kannalta, mutta myös tekniikka niiden taustalla muutettiin. Käyttöön tuli Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmän moduuli NeoDirect.

Etelä-Suomen Media siirtyi Neoon ­– Konsernin ilmoitusjärjestelmä yhdistyi

Etelä-Suomen Media (ESM) otti marraskuussa käyttöön Anygraafin Neon kaikissa sanoma- ja kaupunkilehdissään. ESM julkaisee 21 sanoma- ja kaupunkilehteä sekä 4 ammattilehteä ja 17 asiakaslehteä.

Pääkaupunkiseudun kolme kaupunkilehteä, Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat, olivat ensimmäiset Etelä-Suomen Median Neoon siirtyneet lehdet. – Tämä keskuspöytä sai toimia pilottina, sillä heti ensimmäisissä Neo-lehdissä oli yhteensä 172 sivua, julkaisupäällikkö Silja Tenhunen laskee. Kuva: Päivi Tuovinen.

Pääkaupunkiseudun kolme kaupunkilehteä, Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat, olivat ensimmäiset Etelä-Suomen Median Neoon siirtyneet lehdet. – Tämä keskuspöytä sai toimia pilottina, sillä heti ensimmäisissä Neo-lehdissä oli yhteensä 172 sivua, julkaisupäällikkö Silja Tenhunen laskee. Kuva: Päivi Tuovinen.

Päivi Tuovinen

Tehy-lehti tehdään Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmällä

Tehy-lehti siirtyy alkuvuodesta Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmään. Järjestelmään käytetään Anygraafin palvelukeskuksesta. Tehy-lehdellä on ollut käytössä Anygraafin Doris-toimitusjärjestelmä.

Kirkkonummen Sanomien printti ja netti Anygraafin Neo-järjestelmään ja ilmoitushallinta AProfitiin

Kirkkonummen Sanomat tehdään vuodenvaihteesta alkaen Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmällä, jonka käyttäjäksi lehti siirtyy Anygraafin aiemmasta Doris-toimitusjärjestelmästä. Ilmoitusliiketoiminnan hoitoon lehti valitsi Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän. Järjestelmiä käytetään palveluna Anygraafin palvelukeskuksesta.

Hervannan Sanomille Anygraafin toimitus- ja ilmoitusjärjestelmät Neo ja AProfit

Hervannan Sanomat tehdään jatkossa Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmällä. Ilmoitusliiketoiminnan hoitoon lehti valitsi Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän. Uudet järjestelmät otetaan käyttöön heti alkuvuodesta, ja lehti saa ne käyttöpalveluna Anygraafin palvelukeskuksesta.

Tuurin Ykköset! -lehti hankkii Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän

Tuurin Lehti Oy:n kustantama Ykköset!-lehti hankkii Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän. Ykköset! -lehti ilmestyy kerran viikossa, ja sen jakelulevikki on noin 280 000 kpl. Lehteä jaetaan Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

TS-Yhtymä siirtyy Anygraafin seuraavan sukupolven Neo-järjestelmään

TS-Yhtymän siirtyminen Anygraafin uusimman sukupolven Neo-järjestelmään on jatkoa pitkälle yhteistyölle.

SLP Kustannus Oy siirtyy Neo-toimitusjärjestelmään ja laajentaa Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän käyttöä

SLP Kustannus Oy:n julkaisemat tilattavat paikallislehdet Sotkamo-lehti, Kuhmolainen ja Ylä-Kainuu, kaupunkilehdet Koti-Kajaani ja Koti-Lappi sekä maakuntalehti Kainuun Sanomat siirtyvät käyttämään Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmää. Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän käyttö laajenee konsernin kaikkiin lehtiin. Järjestelmiä käytetään palveluna Anygraafin palvelukeskuksesta.

Anygraafin järjestelmä Oulun ja Kuusamon alueiden jakeluiden hoitamiseen

Kaleva Oy ja Anygraaf Oy ovat sopineet CDProfit-jakeluiden hallintajärjestelmän toimittamisesta Oulun Jakelutoimiston käyttöön. Järjestelmän käyttäjäksi tulee myös Kuusamossa toimiva Koillisjakelu Oy. Järjestelmä sijaitsee fyysisesti Anygraafin palvelukeskuksessa.

NeoDirect Easy – www-sivut helposti ja kustannustehokkaasti

Julkaisijat haluavat toteuttaa ja tarjota asiakkailleen myös uusia sähköisiä julkaisukokonaisuuksia dynaamisesti ja helposti. NeoDirect on Anygraafin ratkaisu tähän tarpeeseen. Sähköiset julkaisukanavat ovat Neon avulla osa toimituksen prosessia ja sisältö saadaan lukijoiden saataville hallitusti, ilman erillisiä välivaiheita. NeoDirect poistaa työnkulusta turhat viiveet sekä tarpeen synkronoida ja konvertoida aineistoa eri järjestelmien välillä.

Tekijänoikeudenalaisten sanomalehtien laajempaa käyttöä pilotoidaan

Mediatalot, Anygraaf ja Kansalliskirjasto ovat rakentaneet yhteistyössä järjestelmän, jolla lehden painoaineistot voidaan luovuttaa sähköisesti Kansalliskirjastolle.

Keskisuomalainen-konserni siirtyy Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmään.

Savon Sanomat ensimmäisenä tuotantoon – jäljellä 55 lehteä.

CDProfit-jakelujärjestelmän kehitykseen lisävauhtia

Käyttäjätalojen yhteinen kehitysfoorumi perustettiin

Anygraaf ja CDProfit-jakeluhallintajärjestelmän käyttäjäyritykset ovat yhdessä perustaneet kehitysfoorumin, jonka tavoitteena on seurata aktiivisesti muutoksessa olevan jakeluliiketoiminnan suuntia ja huomioida ne järjestelmän kehityksessä. Lisäksi ryhmä ennakoi tulevaa ja ideoi uusia jakeluliiketoiminnan muotoja.

Faktor ja Anygraaf yhteistyössä

Anygraafin Neo - median sisällön suunnittelu- ja hallintajärjestelmä - on hankittavissa pilvipalveluna nyt myös Anygraafin yhteistyökumppanin, Faktor Oy:n, kautta.

Oppimateriaalimarkkinoille uusi kustantaja - Anygraafin Neo toimitusjärjestelmänä

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy ottaa käyttöön Anygraafin toimitusjärjestelmän. Järjestelmäpalvelusta, koulutuksesta ja tuesta vastaa Anygraafin yhteistyökumppani Faktor Oy.

Alasatakunta siirtyy Anygraafin toimitusjärjestelmään

Pyhäjärviseudun Paikallislehti Oy:n julkaisema Alasatakunta-lehti on hankkinut Anygraafin järjestelmät toimittamiseen ja digitaaliseen julkaisemiseen.

SA-kuva-arkisto osaksi kansallista sivustoa

Sodan ajan kuvista koottu digitaalinen SA-kuva-arkisto liittyy osaksi kansallista Finna.fi -sivustoa. Sivusto on osa opetus- ja kulttuuriministeriön käynnistämää Kansallinen digitaalinen kirjasto -hanketta. Yli miljoonalle kävijälle elämyksiä tarjonneen kuva-arkiston liittyminen sivustoon on merkittävä askel kohti tiedon löytymistä yhdestä paikasta.

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino haluaa hoitaa jakelun kustannustehokkaammin - Anygraafin CDProfit työkaluna

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj on alueensa suurin monimediatalo, jonka pääliiketoiminta-alueet ovat julkaiseminen, painaminen ja ohjelmistopalvelut. Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 180 ihmistä. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 26,7 miljoonaa euroa.

Clas-Olav Slotte

New Skool Medialle Anygraafin ilmoitusjärjestelmä

Hollantilainen New Skool Media ja paikallinen Anygraafin jälleenmyyjä, Penthion Media Technologies, ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. New Skool Median omistukseen siirtyi kesällä yhdeksäntoista aikakauslehteä. Lehtiä kustansi aikaisemmin Sanoma Media Netherlands. Käyttöön tulevat Anygraafin ilmoitustenhallintajärjestelmä AProfit, selainpohjainen hallintatyökalu AProfit eSales sekä Penthion Media Technologiesin järjestelmä AdPortal.

Sanoma Lehtimediaan Anygraafin ilmoitusjärjestelmä sekä levikki- ja jakelujärjestelmä

Sanoma Lehtimedia ottaa syksyn 2014 aikana käyttöön Anygraafin AProfit- ja CProfit -järjestelmät. Sanoma Lehtimedian siirtyessä Länsi-Savo -konsernin tytäryhtiöksi järjestelmien ja asiakaskannan yhtenäistämisen tarve nousi luonnollisesti esille. Yritysten yhdistetty asiakaskanta tulee olemaan yksi Suomen laajimpia. Yhdistymisen jälkeiset tiiviisti aikataulutetut IT-projektit ovat haastavia, mutta Sanoma Lehtimedia halusi myös Anygraafin järjestelmät nopeasti käyttöön. "Saamme järjestelmien vaihdolla työkaluja myyntiorganisaation uusiin haasteisiin", kertoo Sanoma Lehtimedian kehitysjohtaja Lasse Palminen.

Keskisuomalainen yhtenäistää ilmoitusjärjestelmänsä

Keskisuomalainen-konserni ja Anygraaf ovat solmineet sopimuksen AProfit-ilmoitusjärjestelmän käytön laajentamisesta Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Warkauden Lehteen sekä Maakunnan Sanomien julkaisuihin. Projektin tavoitteena on yhtenäistää konsernin ilmoitusmyynnin toimintaa sekä asiakkuuksien hallintaa. Projekti käynnistyy syksyllä ja valmistuu vuoden 2015 aikana.

Anygraafin systeemisuunnittelija Teemu Kuusisto jäseneksi Braille-neuvottelukuntaan

Anygraafin systeemisuunnittelija Teemu Kuusisto valittiin Braille-neuvottelukuntaan 1.5.2014 alkavalle nelivuotiskaudelle. Opetus- ja kulttuuriministeriön asettama toimikunta toimii pistekirjoituksen ja näkövammaisten oppimateriaalien asiantuntijaelimenä.

Anygraafin jakelunhallintajärjestelmä Keski-Pohjanmaan Kirjapainolle

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino hankkii Anygraafin CDProfit-jakelunhallintajärjestelmän. Samalla Keski-Pohjanmaa Kirjapaino ottaa käyttöön laiteriippumattoman sähköisen jakokirjan, joka HTML5-pohjaisena toimii kaikilla nykyaikaisilla mobiililaitteilla.

« 1 2 3 4 »